Ekstra Bladet

Mukhtars honnør

’Har intet hørt fra klubben’ Larssons kontrakt med Brøndby udløber om få uger, men svenskeren har ikke fået tilbudt en forlaengel­se

- – Du må da have gjort dig nogle tanker, når du er så taet på udløb. Hvad haelder du til? tna@eb.dk

Johan Larsson, da han blev spurgt ind til sin fremtid efter sejren i Sønderjyll­and.

– Jeg kan helt seriøst sige, at jeg ikke har truffet nogen beslutning på nuvaerende tidspunkt. Jeg talte lidt løst med Jan Bech Andersen for nogle uger siden, men siden har jeg intet hørt fra klubben. Jan plejer dog at vaere en mand, der holder ord, så han kan nå at vende tilbage endnu, sagde Johan Larsson afvaebnend­e, inde han fortsatte.

– Jeg har haft fire fantastisk­e år i Brøndby. Jeg vil slet ikke udelukke at blive i Brøndby, men hvis det ender sådan, så er det fordi, klubben giver mig et tilbud, og et godt ét af slagsen, sagde Brøndby-anføreren, der afviser, han står med den ene fod ude af døren.

Intet tilbud

– Jeg har heller ikke noget på bordet fra udlandet, men det er klart, at enhver fodboldspi­ller gerne vil prøve sig af på højeste niveau og tage et skridt op ad karrierest­igen, men der er ikke noget konkret for mig. Jeg skal ikke ud i Europa bare for at komme afsted. Det hele skal gå op i en højere enhed, sagde Johan Larsson.

Vil beholde Larsson

Brøndbys nuvaerende sportsdire­ktør, Troels Bech, der selv forlader Brøndby efter nytår, var ikke meget for at diskutere Johan Larssons kontraktud­løb, men Bech mente dog, at der har vaeret gang i deciderede forhandlin­ger.

– Jeg diskuterer aldrig sådan noget i pressen, men jeg vil ikke laegge skjul på, at Brøndby gerne vil beholde sin anfører. Desvaerre er det ofte sådan, at forhandlin­ger, der traekker så langt ud, ofte er svaere at få til at løse sig, sagde Troels Bech, inden han skyndte sig videre mod Sjaelland.

Leverer varen

Alexander Zorniger er med egne ord ’ikke taet på situatione­n omkring Johan Larsson’, men den tyske cheftraene­r laegger ikke skjul på, hvilket udfald han håber på.

– Han er min anfører, og han leverer naesten altid gode praestatio­ner. Også mod Sønderjysk­e. Det er fakta, at hans kontrakt står til udløb til nytår, men jeg håber, han bliver, sagde Alexander Zorniger og sendte samtidig en hilsen til Jens Martin Gammelby, der blev hentet til Brøndby fra Silkeborg som mulig erstatning for Larsson:

– Jens Martin er ikke klar til at tage over endnu. Han har manglet ’coolnes’ i de kampe, han har fået. Der er forskel på at spille i Brøndby og Silkeborg, så han skal ’steppe op’ og blive bedre til at håndtere presset.

Enhver fodboldspi­ller gerne vil prøve sig af på højeste niveau og tage et skridt op ad

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark