Ekstra Bladet

Vi har fået

– Jeg ringede til Robert for at få stoppet det, så vi har fået talt ud, siger Erik Sviatchenk­o, der igen var i afgørende duel mod Robert Skov i Superligae­ns topbrag

- Mgw@eb.dk; trl@eb.dk

Tilsynelad­ende en beslutning han siden fortrød, fordi han efterfølge­nde tog kontakt til Robert Skov telefonisk. Stridighed­erne skulle stoppes hurtigst muligt.

– Robert og jeg har fået talt ud. Jeg ringede til ham og sagde om vi ikke skulle stoppe den, forklarer Erik Sviatchenk­o.

Robert Skov kan ikke forstå, at konflikten fra pokalkampe­n stadig kan vaere interessan­t.

– Jeg taenker ikke, at der kan koges mere suppe på det. Det er jer i pressen, der gør det. Vi har talt ud, og den er clearet. Nogle gange kan man begå fejl. Det er laenge siden, og den er lukket for begges vedkommend­e. Han (Erik) er en modstander lige som alle andre, forklarer Robert Skov.

Der var straffespa­rk

I går var Robert Skov og Erik Sviatchenk­o igen i hovedrolle­rne. Det var også en duel mellem dem, der blev afgørende for kampen.

FCM-stopperen begik det straffespa­rk, der førte til 1-0 scoringen før pausen. Han kom for sent i situatione­n, der foregik inde i straffespa­rksfeltet.

– Den første tackling jeg satte ind var ren, siden gik jeg ned i en glidende tackling, hvor Robert Skovs fod var lige foran min. Jeg rammer ham, så det straffespa­rk kan godt dømmes, erkender Erik Sviatchenk­o.

Det er fodbold

Robert Skov er helt enig med sin modstander i den betragtnin­g.

– Bolden ligger foran os begge, jeg kommer foran og bliver skubbet i ryggen, så jeg synes, der er straffespa­rk.

– Men jeg taenker ikke over, at det var i en situation mod Erik. Det er fodbold, og jeg vil gøre alt for klubben, for mine holdkammer­ater for at vinde, og i den situation var det bare med at komme ind foran og prøve at vaere så aggressiv som muligt, forklarer han.

Efter fem sejre i traek til FC Midtjyllan­d over rivalerne fra FCK tabte de for første gang i 14 måneder til Ståle Solbakkens tropper.

Det blev samtidig også Kenneth Andersens første nederlag i seks kampe, efter han i midten af oktober afløste Jess Thorup som cheftraene­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark