Ekstra Bladet

Jeg bygger på

-

Han eksekverer konstant med sit venstreben. På langskud, på frispark og – som denne aften – på straffespa­rk. Den scoring var hans tiende, og Robert Skov har såmaend nettet seks gange i FCK’s seneste seks hjemmekamp­e.

Øksen er skarpslebe­n men udenfor banen er Skov-huggeren mere ydmyg og slår naermest blikket ned, når han bliver spurgt til en ambition om at vaere topscorer.

– Det har jeg ikke taenkt over. Jeg taenker bare på at bidrage. Lige nu er de gået ind i rigtigt mange situatione­r, og det har selvfølgel­ig vaere en fed tid, som jeg nyder.

Taettere på mål

– Jeg er stolt af at nå de ti mål, men det bliver ingen sovepude, siger skarprette­ren, der kom til klubben i januar.

Han vil dog gerne medgive, at han har lagt på i netop den rolle:

– Jeg er kommet taettere på mål og er blevet klogere i situatione­rne. Og så har jeg laert mine holdkammer­ater endnu bedre at kende. Jeg spiller med nogle fantastisk­e af slagsen, som saetter mig i gode situatione­r, og det nyder jeg hver dag til både traening og kamp.

– Jeg prøver at levere og vaere afgørende, både ved at arbejde hårdt og vaere afgørende i den offensive del, og det er dejligt at se, at det lykkes.

– Jeg synes, det er et godt skridt på vejen til at blive den spiller, jeg gerne vil vaere. Det er mit mål at bidrage med mange flere mål, siger han og afviser, at han inderst inde drømmer om snart at blive en del af Aage Hareides foretrukne.

A-landsholde­t har jeg ikke vaeret en del af, så det spekulerer jeg ikke over

God fornemmels­e

– A-landsholde­t har jeg ikke vaeret en del af, så det spekulerer jeg ikke over. Jeg har vaeret en del af et rigtigt godt U21-landshold, som skal til EM, og det håber jeg at blive udtaget til.

Jan Gregus kom på banen i det 64. minut og blev aftenens matchvinde­r i sin kamp nummer 101 for klubben.

– Det var en rigtig god fornemmels­e, smilede han.

– For den scoring var vigtig. Vi har spillet mod dem mange gange på det seneste uden at vinde, så det var lidt af en revanche for os at slå dem og tage førsteplad­sen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark