Ekstra Bladet

KENDELSEN FRA DISCIPLINA­ERNAEVNET

-

I den seneste

sags afgørelse er det gengivet, hvordan Leif Michael Schrøder skrev til enken og hendes sønner. Her står blandt andet:

– Hvis vi ender i retten, som jo er naeste trin på raketten. Så vil det blive en lang sags forløb. Dette vil medfører, at [den ene søn] er nødt til at rejse hjem fra arbejdet i [udlandet] og stå som vidne til alvorlige spørgsmål.

[Den anden søn] er nødt til at holde fridage, hvor kranen ikke kan komme afsted, måske skal han have dyrere afløser på.

Afslutning­svis skal mor [saelger] sidde oppe i retten, og der vil blive stillet spørgsmål til alt. Her vil der naturligvi­s ikke blive lagt fingre imellem, så der vil blive rippet godt op i [saelgers aegtefaell­es] dødsfald, driften af udlejning herunder samtaler hjemme ved middagsbor­det.

Så hvis Mor [saelger] savner [sin afdøde aegtefaell­e], så er der rig mulighed for at komme tilbage i erindringe­n, når hun sidder oppe i vidneskran­ken.

Disciplina­ernaevnet konkludere­r:

Naevnet finder således, at indklagede i flere forhold har handlet groft i strid med god ejendomsma­eglerskik. Indklagede er tidligere i sag 87 pålagt en bøde på kr. 25.000 for forhold af samme karakter, hvilket indgår i bødefastsa­ettelsen. Som følge heraf pålaegges indklagede ejendomsma­egler, Leif Michael Schrøder, en bøde på 100.000 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark