Ekstra Bladet

Gitte Nielsen tilbage med eks’en

Den 54-årige er for en kort stund sammen med eksmanden Sylvester Stallone i en ny film

- CHRISTIAN YTTERGREN cy@eb.dk

Først blev de gift, så blev de skilt – og nu mødes de igen.

Gitte Nielsen og Sylvester Stallone kan igen ses sammen på det store laerred, når ’Creed II’ får premiere i danske biografer 14. december.

I filmen indtager Sylvester Stallone sin gamle ikoniske rolle som Rocky Balboa og agerer traener for talentet Adonis Creed, og her bliver det også til endnu et glaedeligt gensyn for de mange ’Rocky’ og ’Creed’ fans.

I ’Creed II’ kan man nemlig også opleve Gitte Nilesen indtage sin efterhånde­n 33 år gamle rolle fra ’Rocky IV’, hvor hun spillede den arrogante, selvsikre og småsadisti­ske Ludmilla.

Gitte Nielsen og Sylvester Stallone har tidligere dannet par og blev gift i 1985. Forholdet varede dog kun i to år, og sidenhen har de ikke haft den store kontakt til hinanden.

Men da de skulle mødes til filmoptage­lserne, var Gitte en smule nervøs. Hun bar nemlig på en hemmelighe­d.

– Ingen vidste, at jeg var gravid. Og jeg taenkte: ’Åh gud, gad vide hvad Sylvester synes om det’. Men vi begravede stridsøkse­n for lang tid siden. Og han (Stallone, red.) sagde tillykke til mig. Vi er begge profession­elle, siger 54-årige Gitte Nielsen i et interview med USA Today.

Ingen mistanke

Under filmoptage­lserne måtte Gitte prøve op til syv forskellig­e kjoler for at skjule sin graviditet. Og med den rette kjole og nogle praecise kameravink­ler fattede ingen mistanke.

– Alt fungerede godt under de saerlige omstaendig­heder. Det kunne ellers have vaeret meget stressende, konstatere­r hun.

28. juni blev hun mor for femte gang til datteren Frida. Far til barnet er Gittes 39-årige mand, Mattia Dessi.

 ??  ??
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Gitte Nielsen og Sylvester Stallone nåede at vaere gift i to år. Her ses de sammen i Nyhavn i 1987. En veloplagt Gitte Nielsen poserer sammen med eksmanden til premieren på ’Creed II’ i New York. Eller naesten da...
FOTO: RITZAU SCANPIX Gitte Nielsen og Sylvester Stallone nåede at vaere gift i to år. Her ses de sammen i Nyhavn i 1987. En veloplagt Gitte Nielsen poserer sammen med eksmanden til premieren på ’Creed II’ i New York. Eller naesten da...
 ?? FOTO: OLE STEEN ??
FOTO: OLE STEEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark