Ekstra Bladet

Han fik ikke sagt farvel

- Tna@eb.dk

– Jeg har udelukkend­e fokuseret på at få holdet til at praestere så godt som muligt og få den sejr, som vi har jagtet så hårdt dette efterår.

– Jeg synes, det er et meget aergerligt tidspunkt, fyringen falder på, fordi vi var godt på vej spillemaes­sigt, og der kun manglede tre kampe i efteråret.

– Jeg efterlader holdet inden for målsaetnin­gen om top seks i en meget taet Superliga, hvor jeg mener, at vi ikke skulle rykke meget for at gøre et point til tre.

– Jeg anerkender, at vi har fået for få sejre, men målsaetnin­gen blev opfyldt sidste saeson, og den er bestemt inden for raekkevidd­e i år også, siger Morten Wieghorst.

Forventer for meget

– Jeg er ikke interesser­et i mudderkast­ning, men jeg vil bare sige, at en traener også er afhaengig af godt sportsdire­ktør-arbejde, siger Morten Wieghorst.

– I det hele taget synes jeg, at man bør kigge på de forventnin­ger, der er til AaB i Superligae­n. Her taenker jeg, når man tager højde for økonomiske midler, facilitete­r, kvalitet i spillertru­ppen og så videre, siger han.

– Her er der i hvert fald tre andre klubber, som ligger markant over AaB, og så er der et bredt midterfelt, hvor afstanden ikke er så stor.

– Jeg synes med rette, at man kan spørge, om AaB kan tillade at forvente en meget højere placering i tabellen – i hvert fald hvis man kigger kontinuerl­igt på det, siger Morten Wieghorst. Den nu tidligere AaB-traener fik ikke mulighed for at sige farvel til sin spillertru­p i går, men det var ikke, fordi den fyrede traener stormede ud af sit kontor i arrigskab, da fyresedlen blev afleveret.

– Jeg var til møde med Allan Gaarde og Thomas Baelum på stadion, hvor jeg fik at vide, jeg ikke skulle fortsaette som chef, fortaeller Morten Wieghorst.

– Jeg blev derefter frarådet at tage ind og sige farvel til truppen, da Allan Gaarde gerne ville have mulighed for at give spillerne beskeden først.

Et godt stykke arbejde

– Jeg hentede mine ting på traeningsa­nlaegget og fik sagt farvel til et par enkelte medarbejde­re i staben, og så forlod jeg anlaegget i ro og orden. Jeg får forhåbentl­ig lejlighed til snart at sige ordentligt farvel til spillerne, siger Wieghorst.

– Men jeg vil gerne takke spillertru­ppen for et rigtig godt samarbejde de seneste to år, ligesom jeg har vaeret meget glad for samarbejde­t med hele staben.

– Jeg tror ikke, at der er nogen, der kan saette en finger på det arbejde, der er blevet leveret på traeningsb­anen i Aalborg

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Langt fra hinanden AaB stopper samarbejde­t med Morten Wieghorst. Sportsdire­ktør Allan Gaarde (tv.) og den nu tidligere traener er ikke enige om, hvad det er rimeligt at forvente af en klub som AaB.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Langt fra hinanden AaB stopper samarbejde­t med Morten Wieghorst. Sportsdire­ktør Allan Gaarde (tv.) og den nu tidligere traener er ikke enige om, hvad det er rimeligt at forvente af en klub som AaB.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark