Ekstra Bladet

EMIRATERNE

-

ABU DHABI (Ekstra Bladet): På flyvningen hjem til Charlotte i North Carolina bliver det ikke Günther Steiner, der kommer til at belaste flyets underholdn­ingssystem.

Teamchefen fra Haas bruger transportt­iden til at naerstuder­e kendelsen fra stewards i Abu Dhabi, hvilket han ikke fik tid til i løbet af weekendens grandprix i de Forenede Arabiske Emirater.

Haas-teamets protest mod Force India blev afvist lørdag. Steiner tilkendega­v med dette samme for melt, at teamet havde til hensigt at appellere. Den endelige beslutning skal falde senest i aften.

Men appellen kommer højst sandsynlig­t, for selv om Haas tabte første slag, kan teamet meget vel vinde krigen. De hele ni beslutning­er fra det internatio­nale motorsport­sforbund, FIA, i kendelsen indeholdt nemlig et par interessan­te detaljer set med Haasøjne.

Gik glip af kaempebelø­b

Det store billede handler om retten til 50-60 millioner dollar i praemiepen­ge svarende til 330-400 millioner kroner – naesten halvdelen af det amerikansk­e teams budget for hele 2018.

– Jeg ønsker, at Force India skal køre racerløb. Det var aldrig hensigten at hindre dem i det, sagde Günther Steiner efterfølge­nde.

Også selv om protesten reelt gik på lovlighede­n af Sergio Perez og Esteban Ocons racere og kunne have resulteret i diskvalifi­kation.

Hvad det amerikanse Haasteam i virkelighe­den gik efter, var et bindende svar på, hvorvidt

Regler ko FØR almin sund fornuft eft min mening. For sund fornuft vil vaere subjektiv

konkurrent­en R int Force India er en struktør eller ej.

 ??  ?? Kamp på alle fronterKev­in Magnussen og Romain Grosjean sluttede saesonen som henholdsvi­s nummer ni og 14. Motorprobl­emer hos rivalerne og en solid praestatio­n af Magnussen udløste point til både ham og teamkammer­aten i årets sidste race
Kamp på alle fronterKev­in Magnussen og Romain Grosjean sluttede saesonen som henholdsvi­s nummer ni og 14. Motorprobl­emer hos rivalerne og en solid praestatio­n af Magnussen udløste point til både ham og teamkammer­aten i årets sidste race
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark