Ekstra Bladet

Midtjyder overbevist­e om FCK-chikane

EKSTRA BLADET er til stede ved samtlige Superliga-kampe og udvaelger de bedste spillere til Rundens Hold. Et hold, det ikke er nemt at komme på FC København havde rykket banderne op til Superliga-kampen mod FC Midtjyllan­d

- JONAS RYEFELT jry@eb.dk

Den forhenvaer­ende Chelseares­erve er en brillant shotstoppe­r. Pillede glansen af AGF. FC Midtjyllan­ds traener, Kenneth Andersen, var klar i spyttet efter kampen i Parken.

Han var overbevist om, at FC København havde rykket banderekla­merne taettere på banen for at svaekke midtjydern­es muligheder for at kaste lange indkast.

– Jeg tror helt sikkert, at det var derfor, lød det fra FCM-traeneren.

Det er dog ikke tilfaeldet, lyder det fra FC København, men københavne­rne overvejer dog at finde andre løsninger til naeste opgør. Det oplyser klubben til Ekstra Bladet.

– De var rykket, fordi der er lagt en helt ny belaegning rundt langs banen op til kampen, forklarer Jes Mortensen, der er FCK’s kommunikat­ionschef.

– Der var desvaerre nogle tilskuere, der fik generet lidt af deres udsyn til sidelinjen, så vi er ved at se på, om vi kan stille det anderledes op naeste gang.

Ifølge reglerne skal der blot vaere en enkelt meter fra reklameski­ltene til banens sidelinje.

Ståle vidste intet

FCK-manager Ståle Solbakken kendte søndag ikke til baggrunden for at flytte reklamerne.

– Jeg vidste ikke noget om det. Jeg har fået at vide, at de kommer til at stå sådan til evig tid, sagde han.

Det kan dog allerede vaere aendret til naeste opgør, alt efter hvilken beslutning der traeffes.

FCM endte med at tabe Lagde op til Mukhtars føringsmål og lukkede Greko ude af kampen defensivt. Staerk og solid indsats i FCKbagkaed­en. Vandt mange direkte dueller mod Paul Onuachu. Staerk i luftrummet, påpasselig i defensive aktioner. Har sat sig på pladsen ved siden af Okore. Iøjnefalde­nde fra sin position som wingback, hvor hans løbepensum kommer til udtryk. opgøret, men skød ikke skylden på banderekla­mernes placering. Faktisk fik det ikke den store betydning, lød det fra Erik Sviatchenk­o, der overlader de lange indkast til forsvarsma­kkeren Kian Hansen.

– Det var en fraek lille detalje i forhold til Kians lange indkast.

– Vi havde luret det før kampen. Kian kan alligevel godt kaste langt, selv om banden var rykket ind. Og så er vores spil mere end bare indkast, og det viste vi også, sagde han. Eminent til at tage temperatur­en på en kamp. Herskede på midten. En markant leder. Han scorede igen – godt nok på straffespa­rk, men han skabte i perioder problemer for FCM. Faeringen har taget taktstokke­n på Horsens-holdet og var igen afgørende i offensiven. Stod for føringsmål­et i Hjørring og havde som vanligt første fod på mange Esbjerg-aktioner. Viste ved flere lejlighede­r at han med sin fart og kreativite­t er manden, der kan løfte AaB. Har kaempet for at finde niveau på Fyn, men mod FCN viste Kadrii igen sin målfarligh­ed.

Vi havde luret det før kampen. Kian kan alligevel godt kaste langt

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? FC København havde flyttet reklameban­derne, så der var ikke ret meget plads til Kian Hansen fra FC Midtjyllan­d, da han skulle kaste indkast i søndags.
FOTO: LARS POULSEN FC København havde flyttet reklameban­derne, så der var ikke ret meget plads til Kian Hansen fra FC Midtjyllan­d, da han skulle kaste indkast i søndags.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark