Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Din kreativite­t er stor i øjeblikket, og du kan sikkert blive ved med at få ideer. I dag kan du måske få sorteret lidt i ideerne, der vil vaere god tid til det. Der er altid flere faser i en kreativ proces, og i dag kan du faerddigør­e en masse af tingene, fordi du har overblikke­t. Tag fat.

LØVEN 23/7-23/8

Du er inde i en rigitig god periode i dit liv, du tror på alle de ting du har sat dig for. Det er rart at have det sådan til tider, for så skal der ikke taenkes så meget, så skal der bare handles. Du er god til at skabe kontakt til dine omgivelser, og du kan få tingene til at ske. Nyd din store selvtillid.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger til at få lidt nye indtryk for tiden, og det behøver ikke at vaere store ting. Der er tit mange små ting, der kan gøre hverdagen spaendende, man skal bare kigge efter dem. Man kan få input alle mulige steder fra, og i dag skal du bare holde øjne og øre åbne.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til at vaere hjemme for tiden. Du nyder at vaere i din bolig, hvor du henter energi til det som du skal klare i hverdagen. Lige så snart, at du har fri, bør du sørge for, ikke at have for mange aftaler i kalenderen. Måske vil du alligevel nyde at få besøg i aften.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du nyder at vaere i dit eget selskab for tiden. Du ved hvad du vil lige nu, og du behøver ikke spørge andre om lov. Man kan sagtens opleve en masse på egen hånd, og det bruger du tiden på i dag. Inden du ser dig om, så er dagen bare gået, men du vil føle, at den er brugt godt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er nok i et lidt nostalgisk humør. Det er godt at have travlt til tider, men af og til er det også godt, bare at glaede sig over alle de ting, man allerede har oplevet. Du vil nyde at mindes de gode ting, og det giver dig også en klar fornemmels­e af, hvad du gerne vil fremover.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag vil du nyde bare at have tid til at snakke med alle dem du møder. Du vil ikke kigge ret meget på klokken i dag, og det behøver du heller ikke. Til tider er det rart, hvis man ikke altid skal haenge i en klokkestre­ng. Bare tag dig tid til at vaere tilstede, for det traenger du til.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har fokus på din fritid i øjeblikket, og i dag kan du måske få tid til dine hobbyer. Det er vigtigt at gøre noget, blot fordi man synes det er sjovt, og ikke fordi det nødvendigv­is har noget formål i sig selv. Det vigtigste er, at du bruger tiden på noget, der begejstrer dig.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er fokuseret på dine naere relationer for tiden. Du vil gerne bruge tid sammen med din partner, hvis du er i parforhold, men det er samtidig vigtigt for dig at se dine venner. Du kan nok snildt nå begge dele i dag, hvis bare du prioritere­r tiden rigtigt. Brug tid på dem, der står dig naer.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag kan du bruge god tid på at få tid til at hvile dig lidt, hvis du har haft meget at se til på det seneste. Det kan ikke nytte noget, at man altid har travlt, for så kommer der ikke ny energi til. Du kan bruge dagen på alle de ting som du ved, giver dig en masse glaede. Nyd det.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du tage dig god til at taenke over, hvor du er i livet. Du har sikkert en masse mål, og i dag kan kigge på, om du synes at du gør det rigtige for at nå dem. Du har nok ikke nået dem allesammen, men det gør heller ingenting, så laenge du bliver ved med at holde dem for øje.

FISKENE 20/2-20/3

I dag venter der en rolig dag på jobbet. Der er sikkert god tid til en snak ved kaffemaski­nen. Der er en hyggelig stemning mellem dig og dine kolleger, og dagens pligter skal nok blive klaret, selvom I også tager jer tid til at snakke lidt. Nyd en dejlig med dine kolleger.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark