Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HELSINGØR: To biler ført af en 49-årig kvinde og en 32-årig mand bragede sammen på Bjarkesvej, hvor kun én bil ad gangen kunne passere. De blev rygende uenige om skylden, så politiet blev tilkaldt. Kvinden havde ikke noget kørekort, og manden var beruset. Han blev desuden sigtet for haervaerk, fordi han i raseri knuste to ruder i en opgangsdør.

TISVILDELE­JE: En lokofører på et tog uden passagerer så i naerheden af Godhavn Station, at en mand fra perronen gik ned på skinnerne og lagde sig ned. Lokoførere­n nåede at bremse toget, inden det ramte manden. Han rejste sig fra skinnerne og gik.

RANDERS: En 20-årig mistede flere tusind kr., da han efter en våd bytur faldt for fristelsen til at køre med en pirattaxa, hvori der sad tre maend af arabisk og somalisk udseende. Han skulle betale for benzinen på en tankstatio­n, hvor maendene stillede sig op og aflurede hans pinkode. De satte ham af på en p-plads, hvor han følte sig bange. Hans pung og dankort var vaek, og der var haevet tusindvis af kroner.

ODENSE: To unge maend efterlyses efter omfattende haervaerk i Vollsmose, hvor de smadrede overvågnin­gs-kameraerne i 11 opgange i Bøgeparken. Men et af kameraerne fik et godt foto af haervaerks­maendene, og billederne kan nu ses på Fyns Politis hjemmeside.

VORDINGBOR­G: En 16årig dreng fra Jyderup var udsat for et groft røveri på Algade, hvor to røvere slog ham i ansigtet og sparkede ham, da han faldt om. Han fik også peberspray i ansigtet og blev truet til at aflevere sine penge. Politiet har anholdt en 16-årig og en 19-årig, der sigtes for røveri. De er løsladt.

SOLRØD STRAND: En 69årig kvinde haevede kontanter i banken og lagde sedlerne i lommen. Uden for banken ville en fremmed kvinde af østeuropae­isk udseende hilse på hendes hund. Bagefter opdagede den 69-årige, at kontantern­e ubemaerket var forsvundet fra lommen. Offer tror, at en anden person stjal pengene, mens kvinden klappede hunden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark