Ekstra Bladet

Sloges om den samme kvinde

-

Jalousi og en langvarig kamp om den samme kvinde kulminered­e i det voldsomme overfald, som kostede den 39-årige livet.

Det forklarede den tydeligt berørte tiltalte i retten.

Den skaebnesva­ngre dag var den tiltalte mødt op ved den nu draebtes adresse i Hornbaek, fordi han troede, at kvinden – efter et skaenderi med den tiltalte – befandt sig der.

Ifølge den 32-årige havde han ikke nogen intentione­r om at draebe sin rival, men han greb alligevel stavlygten fra sin bil, som han mente kunne bruges til at holde den 39-årige på afstand med, hvis det skulle udvikle sig til en slåskamp.

– Jeg ledte ikke efter et ’draebervåb­en’, for jeg havde ikke nogen hensigt eller idé om, at jeg skulle slå ham i hovedet med den, forklarede den 32-årige.

Slog med lukkede øjne

I detaljer gengav han den voldsomme slåskamp mellem de to rivaler, der startede på vejen i det villakvart­er, hvor det 39-årige offer boede.

– Jeg havde lukkede øjne. Så jeg vidste ikke, hvor jeg ramte. Jeg troede, jeg ramte kaeben, men det gjorde jeg jo så ikke. Han slog mig på halsen og maven. På et tidspunkt sad jeg på hans mave og prøvede at komme vaek, forklarede den tiltalte.

– Jeg gav ham to slag med lygten, og så blev han rolig. Så var det, jeg så, at der var blod ud ad hans øre. Jeg taenkte med det samme ’hold da op’, og så flygtede jeg.

Filmede video med offers mobiltelef­on

Frygtelige videooptag­elser af omkring et minuts varighed var central i drabssagen, hvor en 70-årig bogholder i maj 2017 blev stukket ihjel på Aldersroga­de i København.

På optagelser­ne, der tidligere i år blev afspillet i retten for lukkede døre, ligger bogholdere­n hårdt såret med adskillige knivstik og snit på kroppen, halsen og ansigtet, mens han bliver filmet med sin egen mobiltelef­on af gerningsma­nden.

Den 31-årige rengørings­mand Willy Dongmo Kenfack fik 12 års faengsel for drabet.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER LIND FOTO ?? ladet4. juli i år Det var en gammel ven, som ved et tilfaelde fandt den 39-årige staerkt blødende i villakvart­eret på Carl Bødker Nielsens Vej i Hornbaek. Ifølge vidnet lå manden midt på gaden og var stadig ved bevidsthed.
FOTO: KENNETH MEYER LIND FOTO ladet4. juli i år Det var en gammel ven, som ved et tilfaelde fandt den 39-årige staerkt blødende i villakvart­eret på Carl Bødker Nielsens Vej i Hornbaek. Ifølge vidnet lå manden midt på gaden og var stadig ved bevidsthed.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? En rengørings­mand optog drabet på en 70-årig bogholder i Københavns sidste år.
FOTO: KENNETH MEYER En rengørings­mand optog drabet på en 70-årig bogholder i Københavns sidste år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark