Ekstra Bladet

Bech svarer på Zorniger-kritik

- JONAS RYEFELT – Lige nu har vi ikke kvaliteten i Masterclas­s til at få to-tre spillere ud af det hvert år, siger Zorniger. FOTO: HENNING HJORTH jry@eb.dk

En time før kampstart mod Hobro stod det klart, at Brøndby var gået derhen, hvor ingen andre Superliga-klubber havde vaeret før. Nul danskere i startopsti­llingen for en klub, der i velmagtsda­gene var kendt for en staerk dansk stamme, var et sceneskift, men ikke overrasken­de for cheftraene­r Alexander Zorniger.

Han rettede skytset mod klubbens unge talenter i den såkaldte Masterclas­s samt danskernes mentalitet. I kontante vendinger forklarede han, hvorfor han nu stod i en situation, hvor han var nødt til at sende 11 udlaending­e på banen på en gang. Ekstra Bladet har sendt kritikpunk­tet videre til klubbens sportsdire­ktør, Troels Bech. Fortaeller Zorniger en ubehagelig sandhed, eller ...?

– Ja, det er en vurdering. I forhold til, at de skal gå ind på holdet. Vi har hvert år fået to, tre og helt op til fire spillere ind i Atruppen, siger Bech og naevner, at der i naeste saeson vil vaere tilgang af fem spillere fra Masterclas­s.

– Udfordring er at få dem ind på banen. Den fulde forklaring har flere nuancer. I går (Søndag, red.) var ikke en kaempe ny ting, for vi har talt om udlaending­e mange gange. Vi omlagde vores spillestil, da Zorniger kom, og for at saette tryk på den omlaegning var vi nødt til at finde spillere, der passede til den måde at spille på. Det var et kaempe benspaend for vores Masterclas­s, at de lige pludselig skulle spille på en anden måde. Laes mere på ekstrablad­et.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark