Ekstra Bladet

Nu er truppen komplet

- Jan Jensen EKSTRA BLADETS SPORTSKOMM­ENTATOR

Landstraen­eren må bruge alle midler for at skaffe det bedste mulige resultat

NANTES (EKSTRA BLADET) NU HAR landstraen­er Klavs Bruun Jørgensen alle de spillere i sin trup, som han gerne ville have haft fra begyndelse­n. Med Line Haugsted som den sidst ankomne taeller truppen nu 18 spillere, to mere end der må vaere med til kampene.

JEG HØRER absolut til dem, der mener, at han skulle have taget Haugsted med til Frankrig helt fra begyndelse­n. Hvorfor det ikke skete, fortaber sig i tågerne.

NU ER Haugsted her, og det er en vaesentlig styrkelse af ikke mindst den danske defensiv. Men vil det ikke give uro i truppen, når to spillere hver gang skal sidde over? Og vil der ikke blive set skaevt til Haugsted, der tager pladsen fra en af de spillere, som har vaeret med gennem hele samlingen.

NEJ, SVAREDE Klavs Bruun, da han i går blev spurgt på et pressemøde i skolehalle­n Jean Vincent i en forstad til Nantes. Han mener, at stemningen i trupper er så god, at det kan spillerne godt kapere. De bakker hinanden op og tager sig af de spillere, der traekker nitten til kampene.

KLAVS BRUUN

har endda søgt råd hos truppens psykolog, og her har han fået at vide, at der ikke er grund til bekymring, fordi han har en gruppe af spillere, der fungerer rigtig godt sammen. Han har heller ikke taenkt sig at sende nogen hjem før mellemrund­en er slut. Det vil sige ikke før en eventuel semifinale i Paris fredag den 14. december.

SÅDAN SKAL det da også vaere. Landstraen­eren må bruge alle midler for at skaffe det bedste mulige resultat. Og selv om for eksempel Stine Jørgensen ikke kan spille alle kampe, så er hun bare en vigtig brik, der skal bruges, når hun gør mest gavn. Sådan er det i profession­el sport.

ALLE VIL gerne spille. Det er en naturlig aergerrigh­ed hos enhver spiller. Og alle i truppen har spillet hidtil ved slutrunden. Sådan vil det kunne fortsaette. I mellemrund­en kan Klavs Bruun udskifte yderligere to spillere. Det er en fin gardering at have, og så gør det kun alting lettere, at spillerne er lige ved hånden på hotellet i Nantes.

I MIN optik råder Klavs Bruun her og nu i Frankrig over den bedste og bredeste trup i de fire slutrunder, hvor han har haft ansvaret for det danske kvindeland­shold. Tilgangen af Line Haugsted er det sidste vigtige led.

DET SKAL vi så gerne se i aften, når Serbien er modstander­en. For Danmarks videre faerd i turneringe­n er det vigtigt med en sejr, fordi det vil give Klavs Bruuns udvalgte fire vitale point med til mellemrund­en. Lykkes det, vil det slet ikke vaere umuligt for holdet at nå frem til en semifinale.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark