Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag bør du give dig selv rigtig god tid til at maerke efter, om du bruger din tid og din energi rigtigt. Det er der sikkert ingen tvivl om, at du gør på langt de fleste områder. Men i dag kan du tillade dig selv, den luksus det er at vaere kraesen, og du kan vaelge til og fra efter behov.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at vaere hjemme i dag, og det traekker nok ikke alt for meget at skulle på job. Enten kan du bede om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job, eller også kan du måske bede om lidt tidligere fri. Du vil gerne have ordnet en masse derhjemme i dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag traenger du mest til at vaere i dit eget selskab. Det bliver dog ikke nogen stille dag af den grund. Du vil gerne opleve en masse, men du vil helst gøre det på egen hånd, så kan du nemlig både bestemme, hvad det skal vaere, og i hvilket tempo. Det bliver en god dag.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. Det kan vaere, at I skulle tage en tur i biografen eller teateret sammen. Hvis du er single er det oplagt at tage på date, og opleve noget som I kan tale om bagefter, så glider samtalen lettere.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan nå en bunke i dag. Du har sikkert en masse aftaler i kalenderen, men det gør heller ikke noget lige nu, det kan du sagtens rumme. Du kan nå lige dele sjov og alvor i dag, og du vil nok starte med alt det nødvendige, og så kan du se frem til noget sjovt, når du endelig holder fri.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag vil du bruge energi på dine venner. Det er ikke altid, at der er tid til vennerne i en travl hverdag, men i dag vil du prioritere det højt. Det hele kan ikke vaere pligter og arbejde, og du ved, at man ikke kan bevare venskaber, uden at man saetter tid af til dem. Det gør du i dag.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du knokler på jobbet i dag, og du er enormt god til at se, hvordan tingene kan gøres effektivt. Samtidig er du i humør til at få snakket en masse med dine kolleger, også om emner, der raekker udover, hvad I saedvanlig­vis taler om. Nyd en rigtig god dag på jobbet i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan du kigge lidt på din økonomi. Du har sikkert en masse ting du går og drømmer om, og det hele koster nok lidt. I dag vil du vaere god til at laegge et budget, fordi du har for øje, hvad du gerne vil have penge til, og derfor er du villlig til at spare, hvor det er nødvendigt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har fokus på din karriere og din fremtid lige nu, og du er god til at se, hvordan du lettest kan nå i mål med tingene. Det handler ikke om, at du er doven, det handler bare om, at du gerne vil bruge kraefterne rigtigt. Du ved hvad du drømmer om, og du går efter det nu.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger til at bruge din kreativite­t og din fantasi, og det får du heldigvis også lov til i dag. Du er god til at gøre de ting du ser for dig til virkelighe­d. Der er ikke langt fra tanke til handling for dig i dag. Tag bare fat, og prøv alle dine ideer af, du kan nok slet ikke lade vaere i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du møder verden med en stor gennemslag­skraft i dag, og du er god til at få dine egne synspunkte­r igennem. Samtidig er du også god til at lytte, og til at leve dig ind i andres måde at se verden på. Du har let ved at møde nye mennesker i dag, nyd det fuldt ud.

FISKENE 20/2-20/3

I dag traenger du til at få lidt ny inspiratio­n. Du vil vaere god til at få øje på, hvor den findes lige nu, og så vil du bruge kraefterne på det, og ikke på så meget andet. Det kan blive en rigtig spaendende dag, fyldt med nye indtryk, og det er lige praecis, hvad du har brug for nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark