Ekstra Bladet

Taet på katastrofe­n

-

DET HEDDER

sig, at alle hold har en dårlig dag ved en slutrunde. Den valgte det danske kollektiv med landstraen­er Klavs Bruun Jørgensen så at tage mod Serbien i aftes. Undervejs tog den danske båd så meget vand ind, at det lignede en regulaer kaentrings­ulykke. Men der er alligevel så meget moral og vilje blandt de danske spillere, at katastrofe­n blev aendret til et haederligt nederlag. Men undervejs gjorde det ondt at se, at det var de baerende kraefter, der stod for det meste af makvaerket.

I MÅLET

var Sandra Toft helt vaek, og de to backer, Anne Mette Hansen og Mette Tranborg, strøede om sig med håbløse aflevering­er. Serbien var gode. Ingen tvivl om det. Men de blev altså også hjulpet godt på vej.

NU BLIVER

vejen til semifinale­rne besvaerlig. Men jeg naegter at tro, at Danmark kan spille en lige så fejlfyldt kamp engang til. Det bliver spaendende at møde Rusland, Frankrig og Montenegro. Det er alle hold fra øverste hylde, og nu er vi ikke laengere favoritter i kampene.

MÅSKE KAN

det vaere med til at fjerne noget af den anspaendth­ed, som spillerne åbenbart går på banen med. For mod Serbien fortsatte den kedelige tendens med at begynde kampene med masser af fejl. Alene på de første fem minutter begik holdet tre tekniske fejl, og det fortsatte halvlegen ud.

I DEN

modsatte ende begyndte det lige så skidt. Forsvaret kunne slet ikke håndtere den store serbiske streg, Dragana Cviji, og den elegante playmaker, Andrea Lekic. Serberne kom til alt for mange frie skud eller straffekas­t, og da Sandra Toft samtidig havde en decideret dårlig dag, kom Danmark til at halte efter hele halvlegen.

KLAVS BRUUN

var alt for laenge om at reagere fra baenken. Først efter 16 minutter, hvor serberne havde scoret 12 mål, og Sandra Toft ikke havde haft en eneste redning, forbarmede han sig over hende og lod Althea Reinhardt overtage pladsen i målet.

DET VAR

til at graede snot over de mange tekniske fejl i angrebet, isaer fordi landstraen­eren havde fundet nøglen til at nedbryde det til tider meget offensive serbiske forsvar: Når de gik langt frem på Mette Tranborg, rykkede Trine Østergaard ind på stegen, og det gav flere lette mål. Det var et af kun få lyspunkter.

 ??  ?? Ingen vej frem Anne Mette Hansen og de øvrige danske spillere havde saerdeles svaert ved at traenge igennem det solide serbiske forsvar i aftes.
Ingen vej frem Anne Mette Hansen og de øvrige danske spillere havde saerdeles svaert ved at traenge igennem det solide serbiske forsvar i aftes.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark