Ekstra Bladet

Undskyld!

- ANDERS JUNGE ERNST aje@eb.dk

Ada Hegerberg blev en af de helt store hovedperso­ner til Ballon d’Or-kåringen i Paris.

Den 23-årige norske stjerne blev den første kvindelige vinder af trofaeet, men det var ikke kun haederen, som kom i fokus, da den populaere prisuddeli­ng fandt sted i den franske hovedstad.

For midt i meritten fik Hegerberg en form for verbal tackling, da showets vaert, den franske DJ Martin Solveig, spurgte hende, om hun kunne ’twerke’ – det vil sige ryste røv.

Han mener, at folk har opfattet det helt forkert

Lyon-angriberen sagde nej til spørgsmåle­t (og efterfulgt­e det i øvrigt med et ’fuck off’), men på det tidspunkt var det allerede for sent at afvaerge skandalen.

Med ét blev manden, der skulle sørge for det gode humør, til vaerten, som var pludselig var i faerd med at ødelaegge festen.

Endte med en dans

Raseriet gik sin gang på de sociale medier, og efter prisuddeli­ngens afslutning gik Solveig bodsgang med en erklaering på sine konti på sociale medier.

Hegerberg fik dog også en undskyldni­ng ansigt til ansigt. Det fortaeller kvinden, der mandag aften blev historisk med sin titel, til TV 2 Norge.

– Jeg har snakket med ham efterfølge­nde. Han var meget ked af det, fordi han mener, at folk har opfattet det helt forkert. Jeg endte med at få en dans og vandt Ballon d’Or, så jeg har ikke rigtig taenkt mere over det.

Det er da også forståelig­t, hvis Lyon-stjernen har valgt at fokusere på det positive frem for det negative i kølvandet på bedriften.

136 stemmer gjorde hende til den første kvindelige vinder af trofaeet. Taettest på at true hende var danske Pernille Harder.

 ?? FOTO: AP ?? Ada Hegerberg skulle lede lidt efter den rigtige grimasse ved Ballon d’Or-kåringen.
FOTO: AP Ada Hegerberg skulle lede lidt efter den rigtige grimasse ved Ballon d’Or-kåringen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark