Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SLAGELSE: En 17-årig dreng er sigtet for butikstyve­ri, efter at nogle ansatte i et indkøbscen­ter opdagede, at han prøvede at stjaele to sodavand og noget parfume. Drengen blev tilbagehol­dt af personalet, hvilket fik ham til at hidse sig op og sparke til inventaret. Politiet ankom, drengen blev sigtet men løsladt igen umiddelbar­t efter.

FREDERIKSV­AERK: Politiet modtog en anmeldelse, da man under en rutinemaes­sig inspektion af en lokal legeplads fandt et knivblad fra en hobbykniv. Bladet var limet fast med silikone på toppen af en rutsjebane det sted, hvor børn naturligt ville placere haenderne.

HELSINGØR: Tidlig morgen hørte en kvinde, at det puslede ved hendes hoveddør. Igennem dørspionen så hun en aeldre mand. Kvinden troede i første omgang, at han var gået forkert, men da hun senere tjekkede sin dør, opdagede hun, at nøglecylin­deren var blokeret.

HASLE: En 25-årig mand bliver formentlig sigtet for brud på hundeloven. Politiet modtog et tip og tog ud til mandens adresse, hvor de blev mødt af to hundehvalp­e, som betjentene vurderede var af racen amerikansk staffordsh­ire terrier.

ROSKILDE: En 29-årig rumaensk kvinde er blevet anholdt for tricktyver­i i et havecenter. Hun foregav at ville købe et stearinlys til ti kroner og betalte med en 1000-kronesedde­l. Da hun fik byttepenge, så et vidne, at hun forsøgte at skjule dem, hvorefter kvinden annullered­e købet og kraevede de 1000 kroner tilbage.

KØGE: En 84-årig kvinde blev antastet af en mandlig og en kvindelig udlaending, som på engelsk spurgte om vej til den lokale togstation. Den 84-årige opdagede da, at hendes pung var blevet stjålet, hvorefter det viste sig, at der var blevet haevet 14.800 kroner samt købt sko for 3439 kroner fra kvindens kreditkort. RØNNE: En 66-årig mand blev i nat bortvist fra en lokal tankstatio­n, efter at en politipatr­ulje vurderede, at manden havde opført sig truende over for personalet. pt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark