Ekstra Bladet

Valentin: Vi har haft nogle fejringer

- Kbl@eb.dk; jao@eb.dk; pma@eb.dk

De mange flasker vin i Akademiker­nes A-kasse er gået til fejringer og en begejstrin­gskultur ifølge den tidligere direktør, Michael Valentin.

– Vi har haft en kultur, hvor vi har belønnet en ekstraordi­naer god indsats, og vi har haft nogle fejringer af, at vi er blevet Danmarks tiendebeds­te arbejdspla­ds. Vi har også fået rigtig flotte placeringe­r for medlemstil­fredshed og meget lave omkostning­er.

Omkring 250.000 kr.

Den fyrede direktør kan dog ikke genkende en budgetpost på 120.000 i 2017. Faktisk kan det reelle indkøb vaere omkring 250.000 kroner.

– Jeg vil gaette på lidt mere end det dobbelte (af de 120.000, red.), sådan hurtigt anslået.

– Har det vaeret sådan alle årene?

– Ja, det ville jeg tro. – Det er din vurdering.

– Det synes du ikke?

– Jeg synes, det er noget pjat, man ikke må have lov til at give sin medarbejde­r en gave for en ekstraordi­naer god indsats,

– Men to millioner kroner?

– Det kan godt vaere, men jeg har overtaget en vinleveran­dør-aftale, og de første to år havde vi mindre udgifter til vin. – Jeg overtog en slidt virksomhed med omkring 90.000 medlemmer. I dag har den omkring 250.000 medlemmer.

– Førte du an med fest og alkohol, som tillidsman­den siger?

– Vi havde en skøn festkultur, hvor jeg deltog på lige fod med alle de andre kolleger. Og alle nød, at ledelsen var uformelle, ukrukkede og personlige til festerne.

– Forsøgte du at fryse tillidsfol­kene ud på grund af snakken om alkohol?

– Den konflikt, jeg havde med tillidsfol­kene, handlede om, at de havde vedtaget en meget restriktiv rygepoliti­k. – Jeg har overhovede­t ikke holdt noget skjult.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark