Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RINGSTED: Politi og brandvaese­n fik et opkald om, at der i en pkaelder under et fitnesscen­ter var kraftig røgudvikli­ng. Da beredskabe­t kom, viste det sig, at der ikke var brand, men at en pulversluk­ker af uvisse årsager var blevet tømt. Der var derfor ikke behov for nogen indsats på stedet.

SVENSTRUP: Politiet fik en anmeldelse om en bilist, der kørte usikkert på motorvejen. Det stod klart, at føreren af bilen havde fået inddraget kørekortet og var blevet stoppet to gange uden gyldigt kørekort allerede. Den 33-årige bilist fortalte politiet, at hun var på vej på arbejde. Eftersom det var tredje gang, hun blev stoppet uden kørekort, blev bilen konfiskere­t.

FARUM: En 11-årig pige på cykel oplevede tirsdag, at en mand fulgte efter hende, da hun cyklede via et stisystem mellem Ryttergård­svej og Sejlgårdsp­ark. Manden spurgte hende blandt andet, hvor hun boede. Pigen skyndte sig hjem og fortalte sine foraeldre om manden. Han beskrives som 170-175 cm høj, omkring 40 år, iført sort hue, sorte bukser, sorte sko og sort halsedisse. Han talte med accent og havde en lygte med.

AALBORG: En 38-årig mand fortalte, at han havde fundet sin stjålne cykel, men at den var låst sammen med to andre cykler på stedet. En patrulje kørte ud til adressen. Der tog en mand kontakt til patruljen og forklarede, at de tre cykler altså var hans, og at han lige havde købt dem af en person fra Facebook. Patruljen forklarede manden, at to af cyklerne var stjålet, og han blev sigtet for haeleri.

ROSKILDE: Mens en 60årig stod i toget, ringede hans bank og sagde, at de havde spaerret hans kort, da det tydede på, at det blev misbrugt. Først da opdagede han, at hans pung ikke laengere var i lommen. Kort forinden havde han købt en billet på stationen og havde set, at en yngre mand stod bag ham. Han mistaenkte, at den yngre mand i den forbindels­e havde afluret pinkoden og misbrugt kortet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark