Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag vil du rigtig gerne opleve noget nyt og spaendende, du traenger nemlig til lidt inspiratio­n. Der vil vaere gode muligheder for at få en masse nye input i dag, hvis bare du holder øjne og øre åbne. Du vil muligvis sige farvel til et par gamle opfattelse­r, og goddag til et par nye.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at bruge din kreativite­t i dag. Du vil nyde at kunne glemme alle bekymringe­r lidt, ved bare at kunne laegge alle dine kraefter i en kreativ opgave. Det må gerne vaere noget, hvor du virkelig kan se et resultat bagefter, det vil give dig den største tilfredsst­illelse.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du møder verden med et stort gåpå-mod i dag, og du vil bestemt ikke mangle tro på dig selv. Du kan danne nye kontakter i dag, og du kan få mulighed for at komme igennem med dine mange budskaber, og det er virkelig på en måde, så der bliver lagt maerke til dig.

TYREN 21/4-21/5

I dag kan du få bragt orden i en masse ting og sager. Det vil isaer dreje sig om opgaver, som du laenge gerne har villet afslutte, men som du måske har manglet tid til. Det giver dig nok en god fornemmels­e at få afsluttet tingene, og det giver dig plads til nye projekter.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil nok helst vaere hjemme i dag, og det traekker nok ikke alt for meget at skulle på job. Det kan vaere, at der er et par nye projekter, som du gerne vil starte op i hjemmet, og du kan nå langt med tingene i dag. Du vil i hvert fald nyde at vaere hjemme så meget som muligt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger mest til at vaere i dit eget selskab i dag. Du har måske en masse ting du gerne vil taenke igennem, og det gør du nok bedst alene i dag. Du står nok overfor at skulle vaelge imellem et par ting, og du kan bruge dagen på at overveje det. Gå dig gerne en lang tur.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har fokus på dine relationer i dag, måske isaer på kaerlighed­en. Hvis du er single, vil du nok maegtig gerne på date, og dagen er helt oplagt til det. Hvis du er i parforhold, så vil dagen vaere oplagt til, at dig og din partner finder på noget helt nyt, som kan give forholdet nyt liv.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er på farten i dag, og du kan nå en masse. Du kan både påbegynde et par nye opgaver i dit liv, men du kan også få afsluttet et par stykker. Du vil vaere inspireret, og du vil have lyst til at gøre alt hvad du kan, for at nå mest muligt. Det bliver en meget produktiv dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at vaere sammen med dine gode venner i dag, og der må gerne ske noget helt udover det saedvanlig­e. Det betyder ikke så meget, hvad det er, bare det er noget, der bryder rytmen lidt. Du tager gerne initiativ i dag, og det vil virkelig blive vaerdsat af dine venner.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil virkelig knokle på jobbet i dag, og du vil ikke lade tingene hvile, før du når i mål med dem. Du vil gerne have, at tingene skal vaere helt i orden, men samtidig vil du alligvel vaere i stand til at arbejde hurtigt. Du holder målet for øje, og du vil naesten ikke traenge til pauser.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du se lidt på din økonomi, da du vil vaere god til at taenke langsigtet. Det er ikke altid let at gøre, men i dag har du overblikke­t. Du ved både, hvad du skal bruge penge på i den kommende tid, og du ved også, hvilke udgifter, du må droppe, for at få råd til det hele.

FISKENE 20/2-20/3

Du har fokus på din fremtid og din målsaetnin­g lige nu. Du ved godt, at det ikke er alt, der kan lade sig gøre, og derfor vil du vaere god til at sortere lidt i tingene i dag. Du vil nok meget bevidst vaelge alt fra, der ikke dur, og på den måde får du også mere tid til dét, der virkelig dur.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark