Ekstra Bladet

ANGREBET

-

– Overvejede du ikke på et tidligt tidspunkt at spille syv mod seks?

– Nej. Overordnet skabte vi rigtig mange chancer. Vi braender lidt for meget, og så er det altså tekniske fejl og nogle indspil, som ikke skulle have vaeret der. Havde vi vaeret helt uden for paletten, havde det vaeret en god ide.

– Da i går til pause og er bagud med fire, har du så stadig en fornemmels­e af, at den kunne i godt vende?

– Ja, helt sikkert.

– Og så laver i kun to mål på de første 10 minutter af anden halvleg!

– Der havde vi mange tekniske fejl. Når jeg ser det på video, er det ikke engang fejl, som de fremprovok­erer. Vi laver dem selv. Det er ting, der nogle gange sker. Vi laver 17 tekniske fejl, og det er for mange. Men at vi stadig i sådan en kamp står med fornemmels­en af, at vi godt kunne have vaeret med, gør at vi egentlig føler, at vi er et godt hold.

– En af de spillere, som lavede mange fejl, var Mette Tranborg. Hende gav du naesten fuld spilletid. Hvorfor?

– Ann Cecilie de la Cour skulle måske have vaeret inde. Men Tranborg spillede en o.k. anden halvleg, og vi fik spillet os frem til relativt mange chancer. Hun valgte mange fine løsninger.

– Fie Woller kom ind og spillede fantastisk de sidste 12 minutter. Kunne hun ikke have startet inde?

– Vi var usikre på hendes laeg. Hvis vi satte hende i kamp, ville hun så vaere klar til den naeste. De overvejels­er var vi nødt til at tage med. Nu fik Laerke Nolsøe ikke en god start på anden halvleg, og så fik vi Fie ind. Det gode er, at Fies laeg har det rigtig fint, og hun er klar mod Frankrig.

– Kan du forklare de mange tekniske fejl?

– Det kan jeg ikke. Det er laenge siden, vi har haft så mange fejl. Vi kan gisne om, at det er nervøsitet, eller om det var fordi, de daekkede så offensivt.

– På trods af fejlene skabte vi chancer. Det har jeg også snakket med pigerne om, og de har også set nogle videoklip, så det er ikke bare mig, der siger det. Vi spiller godt angreb i den overvejend­e del af første halvleg, men vi føler ikke, der er rytme på tingene, fordi vi er vant til at spille mod 6-0-forsvar, hvor vi kan få lov til at løbe rundt og lave alle de ting, vi gerne vil. Det gjorde måske, at vi blev en anelse nervøse og mere forsigtige med indspil, og det skaber fejlene.

– I var forberedte på serberne?

Ja, og når jeg ser det igen, så skaber vi rigtig mange fine situatione­r for os selv. I første halvleg taeller jeg tre tilfaelde, hvor de står i feltet og daekker vores stregspill­er, og vi får ikke noget. Jeg siger ikke, det er dommernes skyld, for det kommer jeg aldrig til, men det betyder noget i en kamp mod så godt et hold, at marginaler­ne bliver ved med at tippe til deres side.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark