Ekstra Bladet

Anklager: Forklaring aldeles utrovaerdi­g

-

Tiltalte arbejdede med at grave rør ned i Hornbaek Plantage. Han stod og røg, da kvinden kom hen til ham, haevder han.

Den 42-årige har forklaret om episoden 17. maj i år i Hornbaek Plantage, hvor en 33-årig kvinde var ude at løbe, at kvinden kom hen til ham og sagde, at hun havde ’en fantasi’ og spurgte, om han ville med ind i skoven.

– Hun viser vej. Og det er hende, der tager initiative­t til, hvad der skal ske. Hun tager selv sine bukser og trusser af, forklarede den 42-årige i retten.

– Den forklaring er aldeles utrovaerdi­g, sagde anklager Bente Schnack.

Forsvarer Peter Ølholm haevder, at kvinden blot udlevede en fantasi og frivilligt havde samleje med den 42-årige. Men hun fortrød, da hun talte med sin kaereste, og anmeldte sagen.

Forsvarere­n lagde vaegt på, at kvinden gik hjem i bad, børstede taender og skiftede tøj, før hun anmeldte voldtaegte­n.

Senior-anklager Bente Schnack sagde, at ’det var en irrationel handling, men at voldtaegts­ofre ikke altid reagerer rationelt’.

Mere end fire års faengsel

Den 33-årige har forklaret, at voldtaegts­manden havde beskidte haender. Hun havde en hudafskrab­ning på halsen og skrammer på knaeene, da hun blev undersøgt på Retsmedici­nsk Institut.

I retten i går fik den 42årige det sidste ord. Men han ønskede ikke at sige noget og forlod straks retten ifølge med to civile politifolk.

Når skyldspørg­smålet er afgjort 13. december, skal retten – hvis den 42-årige kendes skyldig – bagefter udmåle straf. Anklagemyn­digheden går efter mere end fire års faengsel.

js

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Ifølge politiet begik den tiltalte 42-årige senest en fuldbyrdet voldtaegt mod en 33-årig kvinde.
FOTO: KENNETH MEYER Ifølge politiet begik den tiltalte 42-årige senest en fuldbyrdet voldtaegt mod en 33-årig kvinde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark