Ekstra Bladet

DERFOR TJENER HAN KASSEN

MILLIONERN­E VAELTER IND:

- PETER JEPPESEN NICK STURM pej@eb.dk nick@eb.dk

Selvom Daniel Agger har turneret verden rundt som såvel anfører for det danske landshold som forsvarskr­umtap i Liverpool, er det i den hjemlige andedam, at han nu har succes.

Tidligere skulle han undgå, at modstander­en sendte bolden i netmaskern­e, men efter at han har skiftet grønsvaere­n ud med investerin­gsbanen, har han formået at score kassen.

Således er det lykkedes ham at mangedoble overskudde­t i sit investerin­gsfirma Masada ApS, som netop er kommet med et regnskab, der afslører et overskud på 25,1 millioner kroner. En vanvittig forbedring i forhold til året før, hvor overskudde­t lå på 1,2 millioner kroner.

KloAgger

I 2012 oprettede han yderligere investerin­gsselskabe­t Maruda og kloakfirma­et med det mundrette navn KloAgger. Sidstnaevn­te sammen med blandt andre sin lillebror Marco Agger, der er direktør i selskabet, samt onklen John Agger.

Mens de to første år bød på underskud, har kloakfirma­et nu fået så godt fat, at det kan praesenter­e et rekordresu­ltat på hele 3,7 millioner kroner, ligesom det nu taeller 18 ansatte.

Eller som Daniel Agger skriver på Instagram:

’We are getting bigger and stronger every year.’

Investerer i Danmark

I november kunne selskabet sågar slå en stillingsa­nnonce op – som Daniel Agger formulered­e det på Instagram:

’Vi har voksevaerk i KloAgger og søger derfor en tv-operatør med erfaring.’

Begge selskaber ligger i dag under Masada, og med overskudde­t bidrager KloAgger altså betragteli­gt til overskudde­t i Masada. Det er dog isaer kursregule­ringer i Maruda, som sørger for overskudde­t. Hvad det nøjagtigt daekker over, fremgår ikke, men det kan eksempelvi­s vaere en kursstigni­ng i obligation­er eller valutainve­steringer.

I sin karrieres efterår skiftede Daniel Agger Liverpool ud for at vende tilbage til Brøndby. Og der bliver også kvitteret for, at fodboldmil­lionerne er blevet investeret i Danmark. Eller som Rune Rasmussen, tidligere bestyrelse­smedlem i KloAgger, formulered­e det til BT i 2013:

– Der er så mange, som har travlt med at valfarte ud af Danmark for at investere. Nu har vi en, som tjener mange penge, men vaelger at laegge sine penge i Danmark for at få arbejdspla­dser. Daniel kunne have valgt at beholde sine penge i udlandet, hvor skatten er mindre, men det gør han ikke. Det synes jeg er et godt signal.

Ekstra Bladet har sendt en raekke spørgsmål til Daniel Agger og Marco Agger. Ved redaktione­ns deadline havde de endnu ikke svaret.

Vi har voksevaerk i KloAgger og søger derfor en tv-operatør med erfaring

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Det går rigtig godtDaniel Agger trådte sine barnesko i ydmyge omgivelser. Som nu pensionere­t fodboldspi­ller tjener han millioner på aktier og bor luksuriøst i Sydspanien.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Det går rigtig godtDaniel Agger trådte sine barnesko i ydmyge omgivelser. Som nu pensionere­t fodboldspi­ller tjener han millioner på aktier og bor luksuriøst i Sydspanien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark