Ekstra Bladet

DR: Danmarks rejseburea­u

- Preben Andersen Staergårds­parken 44 Asnaes Bent Pedersen Av. Escandinav­ia 72 Alicante Spanien

Det er er mig en gåde, at vi, licensbeta­lerne, skal betale for Erik Peitersens jordomsejl­ing på DR2. Først flyver han til Filippiner­ne – pris ca. 50.000 på businesscl­ass (søgt på Momondo) for at påmønstre aegteparre­t Jens og Dorthes båd.

Hvorfor skal vi betale for, at andre (Jens og Dorthe) og Erik Peitersen skal sejle jorden rundt?

Men selvfølgel­ig så kommer DR’s kamera- og lydmand jo også på ferie.

DR er efterhånde­n et stort rejseburea­u!

’Nak og AEd’ og ’Sporløs’, skal helst foregå i Østen og så videre.

Min konklusion er: DR sender naesten kun genudsende­lser efter klokken 22 på hverdage samt nogle gamle ’Barneby’-film lørdag aften.

Jeg kunne bare godt taenke mig at komme en tur til New York, men det er der sgu ikke penge til ud af en folkepensi­on. Det er rystende at se, at den danske damelandst­raener i håndbold, Klavs Bruun Jørgensen, er så handlingsl­ammet.

I kampen mod Serbien gik han endnu en gang totalt kold.

Han støtter sig til et halvt Odense-hold, som traenes af den tidligere landstraen­er Jan Pytlick, og det gør han af den grund, at hans evner ikke raekker til at traene vores damelandsh­old.

Få nu Helle Thomsen hjem til at lede det danske damelandsh­old i håndbold

Han bruger spillere, som er så langsomme, at de vil blive overhalet af snegle. Så bruger han ’Dumbo’, Anne Mette Hansen, som kun får udvisninge­r og tumler rundt uden at vide, hvad hun laver. Han beholder Stine Bodholdt på stregen i hele kampen – uden at gøre brug af Danmarks bedste streg, nemlig Sarah Iversen.

Når man så samtidig hører TV2’s eksperter, Bengt Nygaard og Trine Nielsen, tager man sig til hovedet. De aevler løs om ’oversnegle­n’ Stine Jørgensen.

Hvad skulle hun kunne udrette? Naeh, kaere venner: Lyt til Danmarks klogeste håndboldek­spert, nemlig Laerke Møller. Hun ved, hvad hun taler om, men det overhører de andre blinde og døve eksperter.

Kaere DHF: få nu Helle Thomsen hjem til at lede det danske damelandsh­old i håndbold.

Men det vil de gamle maend i DHF nok ikke.

 ?? FOTO: DR ?? Preben Andersen gider ikke betale for, at Erik Peitersen kan rejse jorden rundt.
FOTO: DR Preben Andersen gider ikke betale for, at Erik Peitersen kan rejse jorden rundt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark