Ekstra Bladet

JEG GIDER IKKE DET FØLELSESPO­RNO

-

NANTES (Ekstra Bladet) Klavs Bruun var faldet nogenlunde til ro, da han mødte pressen godt tre kvarter efter nederlaget til de franske verdensmes­tre. Men der var stadig ild i øjnene, da han blev spurgt til episoden lige efter kampen, hvor han i vrede forlod et direkte interview med TV2.

– Nogle gange synes jeg, at det ville vaere flot, hvis man havde en lille smule respekt for en mand, der selvfølgel­ig var megaskuffe­t. Den synes jeg manglede lidt.

– Du blev spørgsmål, du om? stillet nogle ikke brød dig

– Det er ikke, fordi jeg ikke bryder mig om dem. Jeg synes, jeg havde svaret på dem en gang, og så blev det lidt for meget følelsespo­rno. Det gider jeg ikke stå i lige efter en kamp, hvor jeg selvfølgel­ig var ked af, at vi ikke var mere med, end vi var.

– Ja, det gjorde jeg. Jeg troede vi kunne presse dem meget mere, end vi gjorde. Men de spillede godt. Vi blev trykket alt for meget tilbage både i deres stationaer­e spil, og når de kom med deres anden bølge. Vi var ikke aggressive nok. Det har vaeret vores varemaerke, men det manglede vi i dag.

– Nej det vil jeg ikke sige. Vi vinder og taber som et hold. Det er os alle sammen. Vi skal hjem og kigge på, om vi er så langt fremme, som vi gerne vil vaere. Jeg synes, at vi er kommet en lille smule for langt tilbage i sådan en kamp som i dag. Vi kan ikke tillade os at stå så langt tilbage mod så fintestaer­ke spillere som de franske.

– Vi gav isaer i første halvleg for meget vaek. Det fik vi justeret bedre til anden halvleg. Selv spillede vi rigtig fornuftigt angrebsmae­ssigt, men vi braender for meget på Amandine Leynaud

– Det er den på nogen dage. Men jeg holder stadig fast i, at vi nok skal komme til at bide dem her i haserne. Det gjorde vi ikke i dag. De rammer en rigtig flot kamp, og vi mangler isaer i forsvaret de sidste fem-ti procent. Sådan er det bare. Jeg har stadig stor tiltro til det her hold.

– Selv om vi var langt efter, og det naesten var en lukket fest, bliver vi alligevel ved med at spille. Det er jeg meget tilfreds med. Spillerne viser enorm god karakter. Da jeg sad i omklaednin­gsrummet inden kampen, havde jeg en rigtig god fornemmels­e i maven. Jeg så på et hold med ild i øjnene, på nogle spillere som var klar, og det viste de også med den start, vi havde på kampen. Vi skal nok få løftet os igen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark