Ekstra Bladet

Million-byggeri uden udbud

-

Ingeniør Henrik Møgelgaard

(vinven, som laerte Michael Valentin at kende omkring 2002)

Siden 2013 har størstedel­en af a-kassens byggeentre­priser ikke vaeret sendt i udbud. For alles vedkommend­e har rådgivende ingeniør Henrik Møgelgaard stået for projektled­elsen.

Et af byggeproje­kterne har ifølge det fortrolige dokument kostet knap 10 millioner kroner. Det blev igangsat i 2013, men mangler stadig godkendels­e i kommunen. Et andet projekt – en trappe til 400.000 – er ikke godkendt af brandmyndi­ghederne. I begge tilfaelde udestår – trods flere rykkere – dokumentat­ion fra Henrik Møgelgaard. – Michael Valentin er absolut en af mine gode venner. Før byggeproje­kterne starter, laver vi et overslag på min pris. Så fakturerer jeg cirka 1000 kroner i timen. A-kassen skal vaere glad for, at Michael valgte mig. Jeg er en af de skarpeste rådgivende ingeniører. De fås ikke bedre, siger Henrik Møgelgaard, der ikke svarer på, hvor meget han har tjent på opgaverne for a-kassen.

Fortroligt dokument:

Sagen rejser tvivl om Michael Valentins habilitet, og de manglende udbud sår tvivl om, hvorvidt byggeprise­rne er for høje.

Bonusinfo

A-kassen har skiftet ingeniør.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark