Ekstra Bladet

A-kasse betalte for mad til Valentins vinklub

-

Da vinvennern­e mødtes i Valentins vinkaelder til sommervins­magning i år, nød de godt af en tre-retters menu plus natmad, som angiveligt var betalt af Akademiker­nes A-kasse.

Det skriver Berlingske på baggrund af interne mails mellem Michael Valentin og køkkenchef­en i a-kassen.

’Torsdagens arrangemen­t (vinsmagnin­g, red.) er business. Lørdag er privat’, skrev Michael Valentin til køkkenchef­en 22. maj ifølge Berlingske.

Michael Valentin fyldte 49 år i 2016, og det skulle fejres med en ’herremidda­g’ for 30 spidser fra politik, medier og faglige organisati­oner.

Da køkkenchef­en spurgte til, om a-kassen betalte for maden, bekraefted­e Michael Valentin, at det røg på a-kassens regning.

’Aftale. Vi bliver ca 30. Kun et afbud’, lød det fra Michael Valentin i en mail ifølge Berlingske.

Formanden var med

A-kassens bestyrelse­sformand, Allan Luplau, har vaeret med til vinsmagnin­ger hjemme hos Michael Valentin, hvor der ’intet fagligt indhold’ var.

Han bedyrer dog, at han intet vidste om a-kassens afregning af mad og personale.

’Hverken jeg, det øvrige formandska­b eller bestyrelse­n i Akademiker­nes Akasse har nogensinde vaeret vidende om eller godkendt, at Michael Valentin på a-kassens regning har benyttet a-kassens ansatte til at løse private opgaver i sit private hjem’, lyder det fra Allan Luplau i en skriftlig kommentar. KÜRSTEIN

 ?? FOTO: DITTE LYSGAARD HOLM/RITZAU SCANPIX FOTO: OLE BUNTZEN ?? Det var vinleveran­døren i a-kassen, som også diskede op med vin i Valentins vinklub, som i maj 2016 blev inviteret med ordene: Gode venner. GavmildHøj cigarførin­g med ’gode venner’, når Michael Valentin holdt hof i vinklubben, som også fik ordrer fra a-kassen.
FOTO: DITTE LYSGAARD HOLM/RITZAU SCANPIX FOTO: OLE BUNTZEN Det var vinleveran­døren i a-kassen, som også diskede op med vin i Valentins vinklub, som i maj 2016 blev inviteret med ordene: Gode venner. GavmildHøj cigarførin­g med ’gode venner’, når Michael Valentin holdt hof i vinklubben, som også fik ordrer fra a-kassen.
 ?? FOTO: BENJAMIN ?? Palle Steffensen laerte angiveligt Michael Valentin at kende gennem vinklubben.
FOTO: BENJAMIN Palle Steffensen laerte angiveligt Michael Valentin at kende gennem vinklubben.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark