Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

LANGELAND: En kvinde var vred på kaeresten, da han altid sad og gamede og ikke lavede noget i hjemmet. Hun truede ham, slog ham med en kødhammer, og mens hun blev anholdt, sparkede hun ham i hovedet. Hun er nu idømt syv måneders faengsel, oplyser anklagemyn­digheden på Fyn.

KØGE/ROSKILDE: Politiet har fået fem anmeldelse­r om tyveri fra Mercedes-biler. I fire tilfaelde på Oksbølvej, Ulstedvej, Vandelvej og Oddervej i Køge havde tyvene stjålet bilens rat, efter at tyvene havde knust en siderude, mens en bil på Frederiksb­orgvej i Roskilde havde fået stjålet forlygtern­e.

HADSUND: Under et indbrud i et kaelderrum på Timandsvej klippede tyven haengelåse­n til rummet over og slap af sted med et cykelstati­v og et snowboard.

KØGE: Personalet i en SuperBrugs­en anmeldte, at en mand, der havde vaeret voldelig i butikken dagen før, nu var tilbagehol­dt efter tyveri af en øl. Politiet kørte til supermarke­det og sigtede en 38-årig mand for tyveri af en dåseøl til en vaerdi af 20 kr. Han havde åbnet øldåsen og var ved at drikke den, da han forlod butikken uden at betale.

AARHUS: En mand blev tilbagehol­dt af butiksvagt­er, efter han forgaeves havde prøvet at betale med en falsk 1000 krone-seddel. Da politiet kom til, havde han dog ikke sedlen på sig laengere og sagde, han havde betalt med den i en anden butik, som han ikke ville oplyse navnet på, og at han ikke vidste den var falsk.

HADSTEN: En patrulje blev opmaerksom på en mand, der kom gående ud fra kroen og gik direkte over til en bil, som han begyndte at bakke ud fra en parkerings­bås. Manden viste tegn på at vaere påvirket, da patruljen tog kontakt med ham. Han blev sigtet for spirituskø­rsel og kørt til politistat­ionen for at få taget en blodprøve.

NAESTVED: Politiet blev kaldt til en varmestue, hvor en bruger tilsynelad­ende skjulte en økse under jakken. Det var en 54-årig mand, der havde valgt at tage en håndøkse med i byen. Han blev sigtet for overtraede­lse af våbenloven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark