Ekstra Bladet

’DER VAR GÜNTHER RIGTIG GOD’

-

– Sikke noget lort! Det var bare svaert at fatte, konstatere­r Kevin Magnussen.

På bizar vis smed teamet en fjerdeplad­s til danskeren og en femteplads til den franske teamkammer­at vaek i Australien.

Begge Haas-racere forlod deres pitstop med et løst hjul. Mekanikern­e hadede sig selv for fadaesen.

Hvordan kørerne og teamchef Günther Steiner tacklede situatione­n efterfølge­nde kan man se i naeste års Netflix-dokumentar om Formel 1. Kamerahold­et havde saerligt fokus på Haas denne weekend.

Sådan noget sker

– Man er ikke sur på nogen; der er ingen, der har gjort noget med vilje. Sådan nogle ting sker, måske fordi folk virkelig, virkelig prøver at gøre deres bedste, fastslår Kevin Magnussen.

– Måske var det gået bedre, hvis de havde vaeret lidt mere afslappede, for der var ikke sindssygt meget på spil lige der.

– Det ville stadig vaere et godt resultat, om vi så havde mistet pladsen til Red Bull og var blevet femmer.

– Det er sådan noget, man laerer som ungt team. Ingen var mere sure på mekanikern­e end mekanikern­e selv, fortaeller Kevin Magnussen.

– Günther samlede teamet bagefter og sagde, at vi står sammen om det her og tager op– og nedturene som et team. Lige der er Günther rigtig god. Naeste løb var vi videre.

 ?? FOTO: JOE CASTRO/RITZAU SCANPIX ?? Kevin Magnussen måtte opgive at fuldføre grandprixe­t i Australien, fordi hjulmøtrik­kerne ikke blev faestnet ordentlig efter pitstoppet.
FOTO: JOE CASTRO/RITZAU SCANPIX Kevin Magnussen måtte opgive at fuldføre grandprixe­t i Australien, fordi hjulmøtrik­kerne ikke blev faestnet ordentlig efter pitstoppet.
 ?? FOTO: ANDY HONE/HAAS F1 TEAM ?? Tommel op til Kevin i Tyskland efter tidtagning­en. Til gengaeld blev selve løbet en skuffelse.
FOTO: ANDY HONE/HAAS F1 TEAM Tommel op til Kevin i Tyskland efter tidtagning­en. Til gengaeld blev selve løbet en skuffelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark