Ekstra Bladet

Offer var gift og far til en søn

-

Flagene gik i går på halv i den lille by Brobyvaerk på Fyn, hvor det 37-årige drabsoffer, Benjamin Bonde Nielsen, er vokset op.

– Det er en tragisk nyhed, som påvirker os alle, fortaeller Ove Andersen, som er medejer af byens blomsterce­nter, og som kendte offeret og hans familie taet

Han beskriver Benjamin Nielsen som en velset mand i området.

– Han var arbejdsom og ihaerdig. Selv om han knoklede med egen virksomhed, var han altid til rådighed, hvis nogen havde brug for hjaelp

På trods af at Benjamin Bonde Nielsen for en del år siden var flyttet fra den lille landsby, var han stadig en stor del af lokalmiljø­et, hvor også hans foraeldre endnu bor. Han boede i den naerliggen­de by Glamsbjerg, hvor han ved siden af sin tømrer- og anlaegsvir­ksomhed kørte ud med braende til borgere på Fyn.

Det var dog familien, som optog ham mest.

– Hans søn og kone betød alt for ham, siger Ove Andersen.

Flaget på halv

På Gummerupsk­ole i Glamsbjerg på Fyn, hvor Benjamin Nielsens søn er elev i indskoling­en, har der i dag vaeret en meget trykket stemning, fortaeller Steen Brogaard, som er børnehaveo­g sfo-leder på skolen.

Flaget på skolen er blevet hejst på halv for at vise respekt og sympati, men også for at gøre det klart for alle, at skolen i dag er ramt af noget forfaerdel­igt, fortaeller han.

Det er en tragisk nyhed, som påvirker os alle

Selv om han knoklede med egen virksomhed, var han altid til rådighed

– Jeg har i dag (i går, red.) vaeret ude at tale med den klasse, som sønnen går i, og forklaret dem, hvad der er sket. Børnene har reageret meget forskellig­t, siger han.

Ud over at tale med børnene holdt skolen i går morges en morgensaml­ing, hvor de sang en adventssan­g og taendte et lys.

– Vi har stor opmaerksom­hed på vores elever. Vi kender alle sammen de familier, der er tilknyttet vores skole, godt, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark