Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

FREDERIKSV­AERK: En 37årig mand faeldede i raseri søndag aften syv traeer på Birkevej. Det skete, fordi han havde fået kørt et sidespejl af sin bil, og han mente, at traeerne stod i vejen for parkering på vejen, og at en faeldning også ville lette trafikken. Manden var spirituspå­virket.

ÅLSGÅRDE: Ved en fest på Falkenberg­vej mødte fire uindbudte gaester op, og den ene gik ind på teenagevae­relset. Da de fire uønskede gaester forlod huset, manglede der en Playstatio­n, en controller, et spil, haevekort og kontanter.

RØNNE: En narko-pusher tog faergen fra Køge til Bornholm med 700 gram amfetamin og lidt hash. Men politiet ventede på den 28-årige, der blev anholdt ved faergens ankomst. Han er i et grundlovsf­orhør varetaegts­faengslet for fire uger.

VIBY: En butiksvagt i Viby Centret så, at en mand gik rundt med pistol i butikscent­ret. Via video-overvågnin­g blev han identifice­ret som en 55-årig fra Viby, og da politiet ransagede hans hjem, fandt politiet en revolver, en økse, en slangebøss­e, en foldekniv og patroner. Revolveren var dog en attrap, så han er løsladt.

ØRUM: En villa på Norddjurs er så udbraendt, at politiet har opgivet at finde årsagen til branden, hvor et aegtepar på 90 og 92 mistede livet 28. november. Brandtekni­kere har på grund af skadernes omfang ikke kunnet konstatere, hvordan branden opstod.

AARHUS: En varebil blev standset, fordi den kørte med et ekstra saet nummerplad­er oven på de oprindelig­e. I varerummet lå store maengder af slik til cirka 30.000 kr. og lister og regnskaber for salg af slik. Den 36-årige blev anholdt, og sigtes for en serie af butikstyve­rier over store dele af Jylland. Han er genkendt på video-overvågnin­g fra tyverierne.

HASLEV: Tre udlaending­e er anholdt for at stjaele 200 kasser med tomme flasker fra SuperBrugs­en i Dalby 3., 7. og 8. december. Politiet fandt en autocamper og en varebil på en pplads i Karlslunde. Bilerne var fyldt med tomme flasker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark