Ekstra Bladet

Niårig blev tredje dødsoffer

- js

En niårig dreng er død af de kvaestelse­r, han i søndags pådrog sig i en trafikulyk­ke ved Hodsager naer Holstebro. Ved ulykken blev en 41-årig kvinde og en syvårig pige draebt på stedet.

Ulykken skete søndag formiddag på Hodsagerve­j, hvor en Citroën C1 med den 41-årige kvinde og tre børn holdt stille for at svinge til venstre ad Brogårdvej.

Det overså en 24-årig mand i en Ford Mondeo tilsynelad­ende, og med stor kraft kørte han op bag i den lille bil, der blev slynget af vejen.

Foruden de nu tre draebte var der også en syvårig pige i bilen. Hun blev lettere kvaestet.

Den 24-årige mand blev lettere kvaestet, o gi mandagsble v han var etaeg t s fa eng slet i fire u gersigtet for uagtsomt manddrab og spirituskø­rsel.

Vedgrundlo­vs forhøret naegtede han sig skyldig i sigtelsern­e og kaerede faengsling­en på fire uger til landsrette­n.

Kørte hurtigt

Et vidne har vurderet, at den 24-årige kørte mellem 110 og 130 kilometer i timen, men han mener selv, at han ’kun’ kørte 85-90 km/t.

Den niårige dreng blev hårdt kvaestet kørt på hospitalet, hvor han altså nu er død.

De lokale medier Dagbladet Holstebro-Struer og Midtjyllan­ds Avis skriver, at den 24-årige mand kommer fra Letland. Han lugtede af alkohol, og der lå tomme øldåser i bilen. Han forklarede, at ’Pludselig stod bilen der. Jeg kunne ikke nå at bremse’.

Den draebte kvinde var mor til den draebte dreng og den syv-årige pige, der blev lettere kvaestet. Den draebte syvårige pige var veninde til kvindens datter.

En af de draebte har taette relationer til Midt- og Vestjyllan­ds Politi, som derfor har erklaeret sig inhabile til at efterforsk­e sagen, som er overtaget af Østjylland­s Politi.

 ?? FOTO: MORTEN STRICKER/RITZAU SCANPIX ?? Den 24-årige overså en holdende Citroën og kørte i høj fart op i bilen. Ulykken har kostet en kvinde og to børn livet.
FOTO: MORTEN STRICKER/RITZAU SCANPIX Den 24-årige overså en holdende Citroën og kørte i høj fart op i bilen. Ulykken har kostet en kvinde og to børn livet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark