Ekstra Bladet

BECH ER VAEK

FC MIDTJYLLAN­D afblaeser raid efter fløjrakett­en i Brøndby

- KLAUS EGELUND GISLE THORSEN ege@eb.dk; gisle@eb.dk

FC Midtjyllan­d har siden sommer skaevet interesser­et mod ikke alene Simon Tibbling, men også lejesvende­n Uffe Bech.

Men planerne om at forsøge et vinter-raid i Brøndby er nu endegyldig­t afblaest for guldbejler­ne.

Brøndby snuppede Uffe Bech for naesen af FC Midtjyllan­d i sommer. Ulvene havde linet et tilbud op til den hurtige fløj på deadline-dag, men Hannover-spilleren valgte at saette kursen mod Brøndby.

Gjorde ondt

Den beslutning gjorde ondt i Herning, der dog satte Uffe Bech på observatio­nslisten til vinter, hvor aftalen i Brøndby udløber.

Uffe Bechs ophold i Brøndby har endnu ikke levet op til forventnin­gerne. Han manglede luft til 90 minutter i starten. Og siden hjemme-nederlaget til FCK har Uffe Bech siddet ude med en skade.

FC Midtjyllan­d har i stedet set kometen Awer Mabil tage Superligae­n med storm, og mestrene har derfor strøget interessen for Uffe Bech. Eneste måde, Uffe Bech kan blive aktuel på heden til vinter, er, hvis den snigende udenlandsk­e interesse for Awer Mabil udløser et salg. I så fald er Uffe Bech blandt de mulige afløsere.

Samtidig er FC Midtjyllan­ds interesse for Simon Tibbling på nulpunktet. Sommerens forsøg på at hente svenskeren bliver ikke genoplivet. Evander blev hentet ind på en lejeaftale, og brasiliane­ren har også taget heden med storm.

Derfor bliver det højt prioritere­t for FC Midtjyllan­d at veksle lejeaftale­n med Evander til en permanent fire-årig aftale denne vinter. Prisen på 18 mio. kr. forsøger de at forhandle ned.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Ulven kommer - ikke Brøndby snuppede Uffe Bech for naesen af FC Midtjyllan­d i sommer. Udsigten til et vinter-raid fra købmaenden­e på Heden er lagt på is.
FOTO: CLAUS BONNERUP Ulven kommer - ikke Brøndby snuppede Uffe Bech for naesen af FC Midtjyllan­d i sommer. Udsigten til et vinter-raid fra købmaenden­e på Heden er lagt på is.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark