Ekstra Bladet

SKOVGAARD SMUTTER

-

Andreas Skovgaard spillede mandag aften for sidste gang i FC Nordsjaell­andtrøjen i Farum.

Den 21-årige midterfors­varer har kontraktud­løb til nytår og har meddelt klubben, at han ønsker at prøve noget nyt.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har der hen over efteråret vaeret interesse fra både ind- og udland for den venstreben­ede FCNforsvar­er, der dog ikke har ramt sit topniveau de seneste måneder.

I FC Nordsjaell­and skal sportsdire­ktør Carsten V. Jensen på forsvarsja­gt i det kommende transfervi­ndue.

Førsteprio­riteten er at finde en fysisk staerk, højrebenet midterfors­varer.

FCN får efter planen Viktor Tranberg tilbage efter et lejeophold i Örebro, men den lange forsvarer kunne meget vel taenkes at fortsaette i det svenske, hvor han har fået masser af spilletid.

Flere aeldre kraefter

Carsten V. Jensen så i øvrigt gerne, at Europas yngste hold blev en smule aeldre og i gennemsnit havde lidt flere kampe under baeltet, end det er tilfaeldet nu.

Efteråret har afsløret, at det ikke har vaeret uden konsekvens­er inden for kort tid at miste baerende kraefter som Mathias Jensen, Stanislav Lobotka og Emiliano Marcondes.

Samtidig har holdet sagt farvel til rutinerede kraefter som Ernest Asante, Patrick Mtiliga og Tobias Mikkelsen. Det skal der rettes op på.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Mandagens kamp mod AGF blev den sidste i denne omgang i FC Nordsjaell­and-trøjen for Andreas Skovgaard (bagest).
FOTO: JENS DRESLING Mandagens kamp mod AGF blev den sidste i denne omgang i FC Nordsjaell­and-trøjen for Andreas Skovgaard (bagest).

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark