Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil gerne vaere sammen med dine gode venner for tiden. Du vil isaer gerne bruge tid sammen med dem, som kan tage dig fuldkommen, som du er. Det er rart at vaere sammen med nogen, hvor man slet ikke behøver at forsvare sig selv. Bare vaer dig selv i dag, og nyd det.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at nyde livet disse dage, gerne sammen med én du har helt taet på dig. Hvis du er i parforhold, er det selvfølgel­ig oplagt, at du bruger dagen sammen med din partner. Hvis du ikke er i parforhold, er der sikkert andre, du har lyst til at forkaele, eller blive forkaelet af.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har sikkert en masse du skal i øjeblikket. Det gør heller ikke så meget, for du har nemlig energien, overblikke­t og lysten, ikke mindst. Det er lysten, der driver vaerket, og du mangler i hvert fald ikke interesse i tingene. Du er nysgerrig, og derfor falder det meste dig let lige nu.

TYREN 21/4-21/5

Du har virkelig fokus på din fremtid i øjeblikket. I går kunne det måske godt knibe lidt med selvtillid­en, men du fik sikkert skovlen under det til sidst. Hvis du nu ikke fik helt styr på tingene i går, så får du heldigvis chancen igen i dag, hvor du hviler meget mere i dig selv.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du tager fat på jobbet lige nu, og i dag vil du virkelig udvise en stor tillid til dig selv. I går kunne tingene sikkert godt drille en lille smule, men i dag vil du nok føle, at tingene går som smurt. Mange ting her i livet handler om indstillin­g, og du har en meget positiv tilgang lige nu.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag bør du virkelig sørge for at forkaele dig selv lidt med noget, du holder af. Det behøver ikke at vaere for dyrt for dig, for du vil vaere god til at vaelge dét, du har mest lyst til. Du kan sagtens tillade dig selv lidt luksus i hverdagen, så laenge du ikke forlanger det på alle områder.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har virkelig brug for at kaste dig ud i nye ting for tiden, og du gør det ikke kun for sjov, du vil rigtig gerne udvikle dig. Man udvikler sig ofte bedst, ved at gøre noget man er lidt nervøs for. I dag vil du ikke vaere nervøs for ret meget, og derfor må du virkelig udfordre dig selv fuldt ud.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din kreativite­t er i fokus netop nu. I går havde du måske brug for at vaere lidt alene, og det har sikkert givet noget ro, og derfor kan du sikkert endnu bedre få din kreativite­t i spil i dag. Du ved, hvad du vil med tingene, og du stoler på dine ideer, og det giver dig en god fremdrift.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har lyst til at skabe kontakt til en masse nye mennesker i dit liv, og det har du også let ved i dag, fordi du virkelig har en stor udstråling, som kommer helt naturligt til dig. Du trives godt lige nu, og så er det også langt lettere at få omgivelser­ne til at trives. Nyd dagen.

KREBSEN 22/6-22/7

Du ser gerne indad for tiden, fordi du har brug for at maerke efter, om du bruger din energi rigtigt. Det er vigtigt at bruge tiden rigtigt, fordi det kun er tilfredsst­illende at vaere traet, hvis man føler at kraefterne er brugt på det rigtige. Nu kan du sortere alt fra, der ikke glaeder dig.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har mest lyst til at vaere hjemme lige nu. Du har brug for at gøre, hvad du vil i dag, uden at skulle spørge andre om lov. Det er skønt med sådan en dag til tider, hvor man selv bestemmer dagsprogra­mmet, og hvor man tager alting i ens eget tempo. Nyd endelig dagen fuldt ud.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil gerne have tid for dig selv i øjeblikket. Det er ikke, fordi du ikke gider andre menneskers selskab, men du har bare brug for at kunne gøre noget for din egen skyld. Det gavner både dig selv og andre, for du kan også vaere mere for andre, hvis du ikke glemmer dig selv.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark