Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RANDERS: På vej fra retten til Hobro Arrest lykkedes det en 18-årig arrestant at stikke af fra en patrulje fra Østjylland­s Politi. Han havde håndjern på, men flygtede til fods. Sammen med en 23-årig var han netop blevet faengslet for et røveri mod en forretning på Østervold. Politiet leder stadig efter manden.

GENTOFTE: To chauffører fra samme transportf­irma kom op at toppes om, hvem der skulle køre for en kunde ved megacentre­t i Gentofte. De kom i slagsmål og tildelte hinanden diverse knubs. De sigtes for uorden.

ÅBYHØJ: En borger undrede sig over, at to maend slaebte det ene tv efter det andet ned i en kaelder i en ejendom. Politiet traf to maend på 28 og 32, der ikke kunne forklare, hvor de havde 30 fjernsyn fra, som politiet fandt i deres bil og i kaelderrum­met.

Politiet har endnu ikke fundet ud af, hvor fladskaerm­ene stammer fra, så maendene sigtes foreløbig for ulovlig omgang med hittegods. BRABRAND: En julemandss­aek med julepynt blev stjålet af tre kvinder fra Plantorama i Egå. Kvinderne flygtede i en bil, der blev standset af politiet i Brabrand. Saekken indeholdt mistelten, julekaeder og snefnugspy­nt. Kvinderne på 20, 33 og 36 sigtes for butikstyve­ri. NAERUM: En 81-årig mand blev ringet op af en betjent fra bagmandspo­litiet, der oplyste, at mandens computer var blevet hacket. ’Betjenten’ ville nu vide, hvor mange penge, der stod på den 81-åriges konto, hvad han havde af vaerdier og kraevede mandens personnumm­er. Den 81-årige fattede dog mistanke og afviste ’betjenten’.

RINGSTED: En 35-årig mand kravlede op i en høj skorsten ved en varmecentr­al. Brandvaese­net blev tilkaldt for at redde ham. Indsatsled­eren fandt manden hårdt kvaestet på jorden. Han var faldet eller sprunget fra skorstenen.

Laegen på laegehelik­opteren erklaerede ham for død. Politiet betragter det som en tragisk haendelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark