Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN

21/3-20/4 I dag kan du overraske både dig selv og dine venner. Du har nok noget i aermet, som de fleste ikke lige regner med. Du har generelt nydt at vaere sammen med dine venner på det seneste, og i dag er ingen undtagelse, selvom du måske nok traenger til at vaere lidt alene også.

LØVEN

23/7-23/8 Dine relationer er i fokus lige nu. Det kan vaere rart at vide, hvor man har hinanden, men tingene må ikke gro fast. I dag kan du sørge for, at der kommer til at ske noget nyt, sammen med dem du holder af. Du vil nok også få brug for lidt tid til bare at lade op, helt for dig selv.

SKYTTEN

23/11-21/12 Du har mange jern i ilden lige nu, og det kan måske naesten vaere svaert at nå det hele. Hvis du alligevel forsøger, må du finde ud af at skyde genvej. Du skal dog ikke frygte, at du ikke når det allermest nødvendige. Senere traenger du nok til at vaere hjemme, og slappe velfortjen­t af.

TYREN

21/4-21/5 Det er ikke altid let at blive klog på sig selv. De seneste par dage har du måske lagt et par planer for fremtiden, og du regnede dem sikkert for at vaere solide. Alting kan dog aendre sig, og i dag laver du muligvis et par hurtige justeringe­r. Du kan hygge dig med gode venner i aften.

JOMFRUEN

24/8-23/9 Du kan få meget fra hånden i øjeblikket, og du er også god til at se effektive genveje. Det er ikke, fordi du springer over hvor gaerdet er lavest, du gider bare ikke at springe over, hvor det er højest. På den måde får du også mere fritid, og den kan bruges på dine taette relationer.

STENBUKKEN

22/12-20/1 Du har lyst til at tage dig godt af dig selv lige nu, men du har sikkert mange forpligtel­ser at se til. Derfor må det eventuelt vente indtil, at du har fået fri fra alle dagens pligter. Når du kommer så langt med dagens program, kan du til gengaeld gøre lige, hvad du vil.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 Du har brug for at få tid til at gøre dig nye tanker om tingene. Du kan sikkert komme på ting, du ikke i din vildeste fantasi havde forestille­t dig, hvis bare du giver dig selv tid nok. De nye ideer vil nok inspirere dig til at laegge planer for fremtiden, og det er ikke kedelige planer.

VAEGTEN

24/9-23/10 Du har mange gode ideer i øjeblikket, og du kan få øje på den skaeve vinkel. I dag er ingen undtagelse, og du kan virkelig få brug for selv de mest skøre ideer. Du vil tilmed også have en praktisk fornemmels­e for tingene, og i kombinatio­n med med din kreativite­t, går det hele let.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Du har virkelig vaeret på dupperne på det seneste, men alting får en ende. I dag vil du virkelig traenge til at gøre noget godt for dig selv, efter mange dage med en masse aftaler. Du behøver ikke at taenke saerligt meget på andre i dag, du bør brug mest energi på dig selv.

KREBSEN

22/6-22/7 I dag taenker du måske en masse over beslutning­er, som du har truffet, og som ikke står til at aendre. Det bedste man kan gøre er at starte på en frisk, og det har du mod på i dag. Du kan stole på din umiddelbar­e fornemmels­e, og i løbet af dagen ved du, hvad der skal til.

SKORPIONEN

24/10-22/11 I dag traenger du til at gøre noget hyggeligt med dem, du holder af. Du vil gerne finde på noget helt spontant. Det er ikke sikkert, at alle har tid i dag, så enten må du benytte dig af dine overtalels­esevner, eller også må du bruge energien på dem, der rent faktisk har tid i dag.

FISKENE

20/2-20/3 Du har nok mest nydt dit eget selskab på det seneste, men fra i dag vil du traenge til at se mennesker. Dagen kan godt starte med, at du egentlig helst bare vil blive hjemme, men som dagen går, vil du få en maegtig lyst til at snakke med en masse mennesker, og det bør du gøre.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark