Ekstra Bladet

FARVEL TIL BRØNDBY – HVA’ NU?

-

Troels Bech

Sportsdire­ktør Troels Bech sagde i begyndelse­n af september sit job. Han rykker til Italien for at starte et liv uden for fodbolden. Sammen med sin kone vil han skabe en forretning­en, hvor de skal undervise inden for lederskab og sammenhaen­gskraft. Bechs afløser er fundet. Ebbe Sand starter efter nytår.

Johan Larsson

Brøndby-kaptajnen forlader efter fire gode år. Han har udviklet sig til en fanyndling, og der er utvivlsomt graedt mange tårer over, at han ikke forlaenged­e. Larsson er nu transferfr­i, og angiveligt skulle det vaere interesse fra Graekenlan­d, Tyskland, Tyrkiet og MLS. Brøndby har hans afløser i skikkelse af Jens Martin Gammelby.

Björn Kopplin

Det blev til et kort ophold på Vestegnen for den sympatiske tysker. Han kom i sommer fra Hobro, men har slet ikke kunne finde fodfaeste på Alexander Zornigers mandskab. Allerede for to små måneder siden lavede den 29-årige back en aftale med Randers FC, hvor han i det nye år genforenes med Thomas Thomasberg.

Uffe Bech

Den lille, hurtige angribe blev lejet i Hannover 96 på transfervi­nduets sidste dag, men den tidligere FCN-spiller gik i stykker i derbyet mod FCK i starten af november. Han var tilbage mod Vendsyssel, men Brøndby ønsker ikke at gøre brug af sin købsoption. 25-årige Uffe Bechs kontrakt med tyskerne udløber til sommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark