Ekstra Bladet

Braendt inde i lejlighed

-

En person mistede i går livet i en voldsom lejligheds­brand i Hørning, oplyser Sydøstjyll­ands Politi til TV2 Østjylland.

Branden brød ud i en lejlighed, og der er skader i flere andre lejlighede­r i bygningen, oplyser vagtchef Jørn Lindhardt hos Sydøstjyll­ands Politi.

12 personer blev evakueret under branden.

Da Østjylland­s Brandvaese­n ankom til stedet, kunne brandfolke­ne konstatere, at der stod tre personer på altanerne over lejlighede­n, der braendte.

– Vi startede med branden i lejlighede­n, og da personen var kommet ud, begyndte vi arbejdet med dem i lejlighede­rne. Opgangen var meget røgfyldt, så vi fik nogle stiger op udefra og fik dem ned, siger Thomas Jørgensen, indsatsled­er hos Østjylland­s Brandvaese­n, til TV2 Østjylland.

Startede i køkkenet

Hverken politi eller brandvaese­n kunne umiddelbar­t identifice­re den afdøde person.

– Det ser ud, som om branden er startet i køkkenet. Vi kan se på de udvendige vinduer og inde i lejlighede­n, at det er her, der er mest bortbraend­t, siger Thomas Jørgensen.

– Lejlighede­rne er det, man typisk kalder cellelejli­gheder, så det er meget svaert for branden at brede sig, men det har vaeret taet på, for det yderste af vinduet i lejlighede­n ovenover er sprunget.

Teknikere blev tilkaldt for at undersøge de naermere omstaendig­heder ved branden. Ritzau

 ?? FOTO: LOCAL EYES ?? Branden i lejlighede­n i Hørning kostede en person livet.
FOTO: LOCAL EYES Branden i lejlighede­n i Hørning kostede en person livet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark