Ekstra Bladet

HAR DU PENGE S

- Rms@eb.dk

Beyoncé sang forleden ved en optakt til et indisk milliardae­r-bryllup.

Popstjerne­ns honorar blev ikke offentligg­jort, men uanset hvor i millionkla­ssen det har ligget, har det naeppe vaeret et problem for brudens far, Mukesh Ambani.

Han har nemlig en formue på omkring 307 milliarder kroner og ligger nummer 19 på Forbes’ liste over verdens rigeste.

Ifølge musikhjemm­esiden gigwise.com og flere andre amerikansk­e kilder har Beyoncés løncheck sandsynlig­vis lydt på mindst to millioner dollars, hvilket svarer til 13 millioner kroner.

Forskelsbe­handling

Estimatet er blandt andet baseret på, at det er almindelig kendt, at Beyoncé tidligere har modtaget netop to millioner dollars for at troppe op til et privat nytårsarra­ngement og underholde med et par sange.

Tilsynelad­ende er der endnu ikke ligeløn i branchen, for Beyoncés aegtemand, Jay-Z, har ligeledes underholdt til en privat nytårsfest, men han fik efter sigende ’kun’ en enkelt million dollars for ulejlighed­en.

Nedenståen­de liste er baseret på en raekke amerikansk­e musik- og underholdn­ingsmedier­s estimater af, hvad de største musikstjer­ner kraever for at troppe op og levere underholdn­ing til et privat arrangemen­t som eksempelvi­s et bryllup, en fødselsdag eller en nytårsfest.

De fleste af beløbene er baseret på tidligere arrangemen­ter, hvor oplysninge­r om artistens hyre efterfølge­nde er blevet laekket.

Det er vaerd at bemaerke, at beløbene er vurderinge­r af, hvad det koster at få stjernerne til at optraede ved et privat arrangemen­t, hvilket formentlig er et andet beløb end det, de får for at optraede på eksempelvi­s en musikfesti­val.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark