Ekstra Bladet

Offer: Jeg havde virkelig empati med hende

-

– Det er ikke pengene, men tillidsbru­ddet, som er det mest ubehagelig­e.

Sådan sagde Tove VangOlsen til Ekstra Bladet, efter at hun i går vidnede mod Marie Madeleine Steen.

De to kvinder mødtes i 2016 på Bornholm, hvor Tove er vejleder i Kraeftens Bekaempels­e.

Hun blev kontaktet af en desperat Marie Madeleine Steen, der dels fortalte, at hun havde brystkraef­t, dels var blevet forladt af sin mand, som også havde taget hendes pung.

Tove endte med at låne kvinden 1500 kroner og blev lovet, at hun ville få dem tilbage naeste dag. Det skete dog aldrig. – Jeg havde virkelig empati med hende. Det var jo en forfaerdel­ig situation, hun stod i. Det kunne jeg simpelthen ikke gennemskue. Hun var så tillidsvae­kkende.

Søgte øjenkontak­t

På trods af ubehaget ved at skulle vidne havde Tove Vang-Olsen vaeret spaendt på at se den tiltalte kvinde i øjnene. Men Marie Madeleine Steen så ikke på vidnet en eneste gang.

– Jeg prøvede hele tiden at få øjenkontak­t med hende. Jeg måtte se, om der var et menneske bag. Men jeg fik ikke set hende i øjnene. Min konklusion må vaere, at hun er syg på en eller anden måde.

Marie Madeleine Steen erkender at have snydt Tove Vang-Olsen.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? – Man føler sig godt og grundig snydt, fortaeller Tove Vang-Olsen, der lånte Marie Madeleine Steen 1500 kroner. Dem fik hun aldrig igen
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN – Man føler sig godt og grundig snydt, fortaeller Tove Vang-Olsen, der lånte Marie Madeleine Steen 1500 kroner. Dem fik hun aldrig igen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark