Ekstra Bladet

Sindssygt vigtigt

AGF-kaptajnen scorede for tredje kamp i traek – men denne gang var det i den rigtige ende

-

De har sukket og sukket over Pierre Kanstrups selvmål de seneste kampe blandt AGF-tilhaenger­ne.

Men da AGF havde allermest brug for, at julemanden dukkede op med en sen målgave, så valgte AGFkaptajn­en at klemme ballerne ned gennem skorstenen og prikke afgørelsen ind, netop som opgøret mod Hobro så ud til at gå mod 0-0.

Skyldte et mål

Indskifted­e Magnus Kaastrup tryllede sig to minutter inde i overtiden fri i Hobros venstresid­e og blev slagtet af Vito Hammershøy-Mistrati, da han var sluppet fri.

Klart frispark. Tobias Sana trådte op til bolden og fandt Pierre Kanstrup, der uimodståel­igt kastede sig frem og sørgede for at opgøret fik den rette vinder.

– Jeg skyldte også én, erkendte AGF-anføreren, mens smilet spillede stort på laeberne.

– Det er første gang, at jeg scorer tre kampe i traek. Det var bare rart, at det var i den rigtige ende denne gang.

Chancefatt­igt

– Det var sindssygt vigtigt med tre point. Det giver en chance for at jagte noget i foråret, og det er vigtigt, sagde han.

I den chancefatt­ige kamp skabte De Hvide trods alt tilstraekk­eligt med chancer til at vinde kampen, men i Hobro-målet havde Jesper Rask fundet mirakelhan­dskerne frem, da Jens Stage fik et frit hovedstød i første halvleg og midt i anden halvleg var det Mustapha Bundu, der blev blokeret, da han var helt fri.

– Jeg synes vi skaber de største chancer i kampen og Hobros målmand har jo et par klasssered­ninger, men det er klart, når vi skal så langt frem før afgørelsen falder, så er det en forløsning, sagde AGF-traener David Nielsen, der nu saetter kikkerten for øjet for at finde en målscorer.

AGF er ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r parat til at gå seriøst ud på transferma­rkedet for at sikre de spillere, som gør det realistisk at indhente de fire point, der op til det forjaetted­e mesterskab­sslutspil.

– AGF skal vaere bedre end det her. Vi skal vaere skarpere til at score mål – eller de spillere vi har til at score mål skal vaere skarpere.

Svaer at tackle

– Det er ikke fordi vi nødvendigv­is skal ud og hente en angriber for det kan lige så godt vaere noget vi får fra dem, der er i truppen. Skal vi tilføre noget, så skal det vaere noget af det rigtige, sagde David Nielsen, mens Pierre Kanstrup erkendte at efterårets nedtur havde vaeret svaer at tackle.

– Det har i de seneste kampe virket til at vi har manglet noget energi. Det er ikke fordi vi er i dårlig form. Det er hovedet det har vaeret galt med.

– Det er egentlig ganske menneskeli­gt, når man får tilstraekk­eligt med dunk i hovedet, så saetter det sig, sagde Pierre Kanstrup.

Jeg synes vi skaber de største chancer i kampen og Hobros målmand har jo et par klasssered­ninger

Klaus Egelund

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? – Det var sindssygt vigtigt med tre point. Det giver en chance for at jagte noget i foråret, og det er vigtigt, sagde matchvinde­r Pierre Kanstrup.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX – Det var sindssygt vigtigt med tre point. Det giver en chance for at jagte noget i foråret, og det er vigtigt, sagde matchvinde­r Pierre Kanstrup.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark