Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag kan du kigge lidt på din økonomi. Du vil gerne have råd til en masse nyt til dig selv, og samtidig vil du gerne sørge for, at du ikke bruger for mange penge. Begge dele kan sagtens lade sig gøre. Hvis du skiller dig af med ting, du ikke har brug for, bliver der råd til noget nyt.

LØVEN 23/7-23/8

I dag har du fokus på dine ambitioner, og du har heldigvis en stor tiltro til dine egne evner lige nu. Du ved, hvor du gerne vil hen, og du ved nok også, hvem du skal spørge, for at få tingene til at ske. Du har sikkert også en god fornemmels­e for, hvad du må droppe, for at nå i mål.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan virkelig få bestilt noget på jobbet i dag. Du tror på dig selv, og derfor udfører du alle dine opgaver, uden at skulle bruge ret meget hjaelp fra andre. Du er dog også villig til at aendre på måden, tingene bliver gjort på, og hvis nogen har et godt råd, så lytter du gerne.

TYREN 21/4-21/5

Du møder verden med et stor smil i dag, og du har et stort overskud at dele ud af. Du har en god selvtillid, og samtidig har du måske overraskel­ser i aermet. Det kraever et stort mod at gøre noget nyt, og det kraever isaer, at man er klar til omgivelser­nes reaktion. Du er helt klar.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag er du god til at se på hverdagen med friske øjne. Du vil ikke lade dig praege ret meget af rutiner, kun dem, der fungerer. Du vil til gengaeld vaere meget optaget af, at danne nye vaner dér, hvor tingene netop ikke fungerer. Tag endelig bare fat, du kan nå laengere end du tror.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag kan du gøre dit bedste for at glemme problemer og bekymringe­r lidt, du traenger nemlig til at have det sjovt. Det er kun din kreativite­t og din fantasi, der saetter graenser, så du kan selv bestemme, hvad det skal vaere. Det eneste krav du skal stille er, at du skal grine.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger nok til at vaere lidt alene i dag, og bare gøre noget godt for dig selv. Hvad det skal vaere, det kan du måske lade komme an på en prøve. Det behøver ikke at vaere noget du plejer, det skal bare vaere noget du har rigtig meget lyst til, som giver dig lidt ny energi.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag vil du have brug for at kunne fokusere på dig selv, efter at du måske i flere dage har fokuseret mere på mennesker omkring dig. Der skal dog også vaere plads til dig selv, og det glemmer du ikke i dag. Derfor bliver det en rigtig god dag, hvis bare du husker at nyde det fuldt ud.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag har du nok mere lyst til at vaere hjemme, end noget andet sted. Derfor bør du gøre alt, hvad du kan, for at vaere så meget hjemme som overhovede­t muligt. Her vil du nyde at slappe af, og du vil i dén grad kunne lade op til alle de krav, som hverdagen indeholder.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag traenger du til at vaere sammen med dine gode venner. Du vil isaer gerne have, at I bruger tid på noget, som giver jer noget nyt at tale om. Venskaber bygger ofte på mange minder, men det er også vigtigt at opleve noget nyt i ny og nae, og dagen i dag er oplagt til formålet.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag, hvis du altså er i forhold. Du vil gerne have, at der skal ske noget, som bryder lidt med alt det velkendte. Det er ikke, fordi du ikke nyder dét, I allerede har, du vil bare gerne føje mere til. Er du single, så tag på date.

FISKENE 20/2-20/3

I dag vil du kunne nå en helt masse, og det vil sikkert naesten komme bag på dig, hvor meget du egentlig kan overskue lige nu. Du bør ikke taenke alt for meget over det, det bedste du kan gøre er at nyde det fuldt ud. Der vil både vaere plads til pligter og fornøjelse­r.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark