Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- cama

AUNING: Politiet måtte tirsdag rykke ud efter en melding om brand i en vaerksteds­bygning på Hovedvejen. Vaerksteds­bygningen udbraendte, men ingen kom til skade. En 18årig mand blev onsdag fremstille­t i grundlovsf­orhør og sigtet for forsaetlig brandstift­else.

KORSØR: Politiet foretog efter et tip en ransagning af en lejlighed tirsdag klokken 13. Hos den 24-årige beboer blev der fundet to vaeksttelt­e med varmelampe­r og i alt 23 skunkplant­er. De ulovlige planter blev høstet, og den 24-årige mand blev sigtet for overtraede­lse af lov om euforisere­nde stoffer.

RANDERS: En patrulje lagde maerke til en 26årig mands usikre kørsel, og da han blev stoppet, lugtede han kraftigt af alkohol og havde rester af amfetamine­n i det ene naesebor. Desuden havde han fået frakendt kørekortet og havde stjålet bilen fra sin mor. De talrige dårlige beslutning­er førte derfor til en raekke sigtelser på cv’et.

SNOGEBAEK: Tirsdag formiddag indløb anmeldelse om brand i et sommerhus. Det viste sig dog heldigvis ikke at vaere tilfaeldet. Til gengaeld var en borger i faerd med at afbraende haveaffald, hvilket er en overtraede­lse af affaldsbek­endtgørels­en, og det er han nu sigtet for.

HOLTE: En falsk politimand er tilsynelad­ende på spil. Tirsdag bankede han på hos en borger og meldte, at der havde vaeret hackerangr­eb på adressen, og at han derfor skulle indenfor. Borgeren syntes dog, politiskil­tet så falskt ud, og derfor forlod den falske betjent stedet. Beskrives som dansk, 43-48 år og med lyst hår.

DALMOSE: En 69-årig mand mistede tirsdag livet ved en brand på Atkaervaen­get. Politi og brandvaese­n blev kaldt til stedet af hjemmeplej­en, som under et besøg havde fundet stedet fuld af røg. De få gløder, der fortsat var, blev hurtigt slukket, men den 69-åriges liv stod ikke til at redde. Ulykken skyldes formentlig rygning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark