Ekstra Bladet

PIOTR OM CAROLINE: Hun er ikke den samme lige nu

Danskeren traenede i Warszawa med henblik på at spille Fed Cup, men hun var for påvirket af sin gigtsygdom til at melde sig klar

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Jeg vil ikke presse hende. Hun presser sig selv, mere end jeg gør, men hun bliver hurtigere traet

Er hun ikke hundrede procent, så spiller hun ikke

Piotr og Caroline Wozniacki ankom op til weekenden i Warszawa som led i forberedel­serne til Carolines deltagelse på det danske Fed Cup-hold i polske Zielona Góra i denne uge. Men lørdag blev der sendt afbud til Dansk Tennis Forbund, og nu forklarer Piotr Wozniacki baggrunden.

– Caroline traenede i Warszawa på et underlag magen til det, de spiller Fed Cup på.

Daglig kamp

– Men traeningen forløb ikke optimalt. Det var ikke den Caroline, vi kender. Lige nu kan hun ikke gøre det, hun gerne vil, når hun traener, siger han til Ekstra Bladet fra Warszawa, hvor de to stadig befinder sig.

Problemet er selvsagt hendes daglige kamp med den leddegigt, som hun fik diagnostic­eret sidste år.

Hurtigere traet

– Jeg vil ikke presse hende.

– Hun presser sig selv, mere end jeg gør, men hun bliver hurtigere traet, konstatere­r han.

– Vi må bare prøve at se positivt frem.

Lige nu ser de frem til måske at deltage i Qatar Open, der afvikles fra 11. februar.

– Det var ikke meningen, at Caroline skulle spille i Doha, men i sidste øjeblik har vi søgt wildcard til turneringe­n.

Seedet sekser

– Vi tager nok derned om tre-fire dage, men er hun ikke hundrede procent, så spiller hun ikke, fastslår han. Sidste nyt er at Caroline Wozniacki har fået et wildcard til turneringe­n i Qatar, der begynder på mandag. Danskeren bliver sandsynlig­vis seedet som

nummer seks i turneringe­n, da Naomi Osaka har meldt afbud, og da Elina Svitolina ligeledes har fået et wildcard, skriver TV2Sport. Caroline Wozniacki er tilmeldt turneringe­n i Dubai ugen efter Doha. Det danske Fed Cup hold skal i ilden mod Rusland og vaertsnati­onen Polen henholdsvi­s i dag og i morgen.

 ?? FOTO: ROGER PARKER ?? Kaemper med detCarolin­e Wozniacki i sin seneste kamp: nederlaget til Maria Sharapova i Melbourne. Hendes gigtsygdom spiller desvaerre med.
FOTO: ROGER PARKER Kaemper med detCarolin­e Wozniacki i sin seneste kamp: nederlaget til Maria Sharapova i Melbourne. Hendes gigtsygdom spiller desvaerre med.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark