Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du nyder dit eget selskab for tiden, men du keder dig bestemt ikke af den grund. Du har en maegtig god fantasi lige nu, og den bruger du nok i stor stil. Samtidig kan du også få tid til at gøre nogle af alle de ting, som du ved, du måske kun selv har interesse for. Nyd dagen fuldt ud.

LØVEN 23/7-23/8

Du er i dit taenksomme og måske også lidt nostalgisk­e hjørne for tiden. Det skal der også vaere plads til, og i dag kan det tilmed hjaelpe dig til at få ordnet noget praktisk. Man behøver ikke at falde i staver af at støve minder af, i dag inspirerer det dig til at rydde op i gemmerne.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil nok helst vaere hjemme så meget som muligt i dag. Du har nok haft mange aftaler på det seneste, og måske fik du allerede tid til at slappe lidt af hjemme i går. Måske føler du ikke, at der var tid nok, og i dag kan du atter sørge for at vaere hjemme, så meget af tiden du kan.

TYREN 21/4-21/5

Du nyder livet i gode venners lag for tiden. I dag vil du gerne opleve noget sammen med dine venner. Det er altid rart at have faelles oplevelser at tale om, hvad enten det er en tur i biffen, hvor man diskuterer filmen bagefter, eller en tur på museum, hvor indtrykken­e deles.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har brug for at vaere sammen med din partner i øjeblikket. Det skal man også prioritere i perioder, og det gør du lige nu. Er du single, kan du tage på date. Du er nemlig åben overfor at møde den rette, samtidig med, at du ikke bliver alt for skuffet, hvis det ikke sker i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har nok rigtig mange ideer i dag, og du er god til at få gjort noget ved dem. Der er ikke langt fra tanke til handling for dig i dag. Derfor kan du virkelig nå meget, og måske nåede du allerede en del i går. Du er inde i en god periode, hvor du kan overskue mange opgaver.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din fremtid fylder meget i dine tanker lige nu. Du er både god til at drømme, samtidig med, at du har et realistisk blik på tingene. Det betyder, at du virkelig kan lave solide planer nu, som kan komme til at holde i det lange løb, fordi du holder hovedet koldt og hjertet varmt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du tager virkelig fat på jobbet lige nu. Du er både god til at gøre det, der skal gøres, men samtidig er du ikke bleg for at komme med nye forslag på områder, hvor du kan se, at tingene kan forbedres. De forslag, du stiller, bliver modtaget godt, fordi du samtidig får bestilt noget.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag kan du gøre noget for dig selv, for du traenger nemlig til det. Det er vigtigt, at du ikke ignorerer dette behov, og i dag er du også god til at finde på ting, som glaeder dig rigtig meget, uden at koste dig alverden. Det er rart, når man af og til kan glaede sig meget over små ting.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er god til at sørge for at få en masse ny inspiratio­n i øjeblikket. Det haenger nok sammen med, at du kraever, at der skal ske noget, samtidig med, at du ikke kraever noget umuligt. Det gaelder om at undgå at taenke i alt eller intet, og så få øje på muligheder­ne. Det gør du i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har en kreativ tankegang for tiden, og i dag kan dine mange abstakte ideer blive konkrete, fordi du kombinerer din fantasi med en god realitetss­ans. Det er en svaer balance, for kreative ideer skal vaere abstrakte, men de også gøres konkrete med haenderne. Det gør du nu.

FISKENE 20/2-20/3

Du er god til at møde folk i øjenhøjde i øjeblikket, og derfor har folk meget tillid til dig. Det har de også god grund til at have, du er nemlig god til at opmuntre og inspirere dine omgivelser, uden at du overdriver med umulige luftkastel­ler. Du er naervaeren­de, og det vaerdsaett­er folk.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark