Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Kina må jublende glade over Margrethes Vestagers beslutning om at forbyde en fusion mellem tyske Siemens og franske Alstom, der ville lave hurtigtog i Europa. Vestager er en ulykke – både for Danmark og nu også for EU.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at jeg tænker, om man ikke kunne puste liv i efterlønne­n igen og samtidig fjerne grænsekont­rollen og bruge de 27 millioner kroner, kontrollen koster, på efterlønne­n.

Anders Riess Myrkaervej 9 Bolderslev

at Anders Fogh er den mest uduelige statsminis­ter, Danmark har haft i mange, mange år. Utroligt, at han var – siger man i hvert fald – så populær. Håber, han nyder sin rødvin på den tvtransmit­terede rundrejse i Europa, samtidig med at tv forleden kunne vise et forældrepa­r, der problemati­serer, at deres søn mistede livet i Irak på et så tvivlsomt grundlag.

Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg Ø

at det egentlig er tragikomis­k, at jeg som kristen i et kristent land skal forsvare, at jeg ikke vil betjenes af en kvinde, der bærer et muslimsk tørklæde og dermed viser mig, at hun ikke ønsker at være en del af min kultur. Men hvad gør vi ’ tolerante’ danskere ikke for, at vi skal blive et multietnis­k land? Er Saudi-Arabien et multietnis­k land, kunne man fristes til at spørge.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at vi skal ikke tage imod de terroriste­r med dansk statsborge­rskab, der nu skal sendes ’ hjem’ fra fængsler i Syrien. De må komme for en syrisk domstol. Alternativ­t må Danmark leje et område på Madagaskar og placerer dem dér til evig tid. Er jeg den eneste, der har det sådan?

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark