Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har nok nydt at være i dit eget selskab de seneste par dage, og det gør du også til at begynde med i dag. Fra i eftermidda­g vender det dog fuldkommen, og du er yderst social til dén tid. Det er klart, at du trænger til at være sammen med andre, efter noget tid for dig selv.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har nok haft mange tanker på det sidste, og i dag er du nok også lidt tænksom til at starte med. Som dagen skrider frem, vil du dog trænge til, at der skal noget. Du ved, at handling giver forvandlin­g, og det er lige præcis dét, du trænger til. Kast dig ud i noget nyt i dag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har nok mest haft lyst til at være derhjemme på det seneste, og det har du måske også i dag. Du kan måske bede om en hjemmarbej­dsdag, hvis det er muligt i din type af job. Fra i eftermidda­g bør du dog sørge for at komme lidt ud, du trænger til at se andre mennesker.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har nok nydt at være sammen med gode venner på det seneste, og du er da også social til at begynde med i dag. Fra i eftermidda­g vil du dog trænge til at være lidt alene, og give dig selv tid til at tænke. Det er rart at have venner, men i dag nyder du mest dit eget selskab.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har nok prioritere­t dit parforhold højt det sidste stykke, eller måske andre helt tætte relationer. Fra i dag trænger du måske også til at få lidt tid til dig selv, og det er også vigtigt. Du vil gerne bare lade op helt for dig selv, og måske tænke over, hvordan du bruger kræfterne.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du farer rundt i øjeblikket, og i dag er der atter meget at se til. Det tager du nu ikke så tungt, du kan lide at være i gang lige nu. Fra i eftermidda­g trænger du dog i dén grad til at gå ned i tempo, og til bare at være derhjemme på sofaen. Hver ting til sin tid, og du når det hele i dag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Dine ambitioner og din fremtid har fyldt meget i din bevidsthed på det sidste, men i dag giver du lidt slip på alle de forventnin­ger til dig selv. Du har nemlig lyst til, at livet bare skal være sjovt nu, og du vil gerne bruge tid sammen med gode venner. Gør det endelig, og nyd det.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du bliver ved med at knokle på dit job, men alting får dog en ende. Fra i eftermidda­g vil du være træt, og bare have lyst til at være sammen med din partner, hvis du er i parforhold, eller måske andre helt tætte relationer. Du trænger til at slappe af og nyde livet resten af dagen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Først på dagen har du nok brug for lidt tid til lige at komme i gang, og bare gøre tingene i dit tempo. Som dagen skrider frem, skal du til gengæld nok komme op i gear, og det hele går pludselig i et hæsblæsend­e tempo. Du nyder heldigvis begge dele, og det bliver en god dag.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har været god til at få øje på oplevelser i din hverdag på det sidste, og i dag får du måske lyst til at bruge noget af al den inspiratio­n til noget konkret. Du gør dig måske tanker om din fremtid, og du kigger nok også på dine ambitioner. Brug tid på det i dag, det vil betale sig.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Din kreativite­t har nok fyldt meget for dig det sidste stykke tid, men i dag føler du også, at du skal have styr på en masse praktiske ting. Du tager især fat fra i eftermidda­g af, og du kan nå meget. Der skal både være tid til det kreative og sjove, men også det praktiske og grove.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har virkelig været i kontakt med mange mennesker på det seneste, og i dag er du da også åben og nysgerrig. Det varer dog ikke hele dagen, og du trænger nok efterhånde­n til at få lov til at være lidt alene, og det gælder fra i eftermidda­g af. Nyd det, når du når dertil.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark