Ekstra Bladet

Chefredakt­ør Poul Madsen: Socialdemo­kratiet er helt til grin

-

Ekstra Bladets chefredakt­ør, Poul Madsen, finder klagen fra Socialdemo­kratiets top dybt latterlig:

– Socialdemo­kratiet er helt til grin. Vi passer bare vores arbejde på Ekstra Bladet, og det er at tjekke, om politikern­e passer deres. Det gør Henrik Sass helt åbenlyst ikke.

– Vi har selvfølgel­ig forsøgt at få en kommentar fra Henrik Sass Larsens egen mund til pjækkeriet fra Statsrevis­orerne. Derfor møder vi op, når det er meningen, at han skal være til møde. Og vi taler med politikere på deres kontorer på Christians­borg, hvor vi pænt banker på døren, inden vi får lov at komme ind. Den her klage er en om- gang klynk fra Socialdemo­kratiet, siger Poul Madsen om sagen.

Chefredakt­øren afviser derudover blankt, at Ekstra Bladets ansatte har ventet på politikere foran toiletter på Christians­borg.

– Vi venter selvfølgel­ig ikke på nogen ude foran toiletdøre. Det er en grundløs anklage, som står 100 procent for Socialdemo­kratiets egen regning.

Tavshed på Borgen

Ekstra Bladet har bedt Marchen Neel Gjertsen, formand for Folketinge­ts Presseloge, om en kommentar. Hun oplyser, at hun ikke vil udtale sig om den verserende sag.

Folketinge­ts formand, Pia Kjærsgaard ( DF), ønsker heller ikke for nuværende at kommentere klagesagen, der efter planen skal behandles på et møde i Folketinge­ts præsidium senere på måneden.

Ekstra Bladet har også forsøgt at få Socialdemo­kratiet til at uddybe deres klage, men her har man ikke mere at tilføje.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? S- formand Mette Frederikse­n og chefredakt­ør Poul Madsen mødtes forleden til krydsild om pensionsal­der. Nu har partiet klaget over Ekstra Bladets journalist­er på Christians­borg.
FOTO: MOGENS FLINDT S- formand Mette Frederikse­n og chefredakt­ør Poul Madsen mødtes forleden til krydsild om pensionsal­der. Nu har partiet klaget over Ekstra Bladets journalist­er på Christians­borg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark