Ekstra Bladet

HER HAR DU SET GINA FØR

Det er fjerde gang, at sanglærken stiller op i en talentkonk­urrence

- LARS SEJR ls@ eb.dk

Sjældent har man set Thomas Blachman tøve så meget.

I gårsdagens afsluttend­e ’ 5 Chair Challenge’ skulle Blachmans + 23 år- kategori barberes ned til fem deltagere.

Blandt de, der gik videre, var 43- årige Gina Michaells, der fik folk i salen til at rejse sig og klappe i begejstrin­g.

Men faktisk er ’ X Factor’ ikke det første tv- program, Gina Michaells stiller op i. Tværtimod.

Hun er en garvet talentkonk­urrence- deltager, som både har været med i ’Norge har talent’, ’ Danmark har talent’ og såmænd ’ All Together Now’ på Kanal 5, hvor hun nåede finalen.

– Jeg gør det, fordi jeg håber, at der er nogen i musikindus­trien, der opdager, at jeg kan synge og måske vil hjælpe mig, så jeg får en chance inden for musikken i Danmark. Det er min drøm, siger Gina Michaells.

Hun er nu videre til bootcampen, som er sidste stop inden liveshows.

Det skete dog på et hængende hår, hvor Thomas Blachman måtte forlade lokalet, fordi han skulle samle sig og finde ud af, om Gina skulle have en plads videre eller ej. Han tøvede, som man sjældent har set ham før.

Rystede over det hele

Imens dramaet udspillede sig, stod Gina og blomstrede på scenen.

– Jeg vidste ikke, om jeg skulle blive stående, sætte mig ned eller gå ud. Det var en kritisk situation for mig, fordi jeg ikke vidste, om jeg ville få en plads. Jeg risikerede jo at ryge ud. Jeg rystede over det hele, siger Gina Michaells.

Nervøsitet­en blev dog kun værre, da hun fik stolen og kunne se den ene konkurrent efter den anden entrere scenen i forsøget på at stjæle en stol.

– Der var jeg faktisk mere nervøs. Jeg var virkelig nervøs, indtil det sluttede.

Gina har optrådt som sangerinde i flere asiatiske lande, hvor hun sang på hoteller, og hun tog siden til Grønland, hvor hun arbejdede som stuepige om dagen og sangerinde på et hotel om aftenen. Det var her, at hun mødte sin danske mand.

Nu kan han sidde og følge Gina Michaells fredag efter fredag. Hvordan det går hende videre i programmet, kan ses om fredagen på TV2.

Jeg vidste ikke, om jeg skulle blive stående, sætte mig ned eller gå ud

 ?? FOTO: LASSE LAGONI/ TV2 ?? Gina Michaells er blandt Thomas Blachmans udvalgte til den sidste styrkeprøv­e inden liveshowse­ne.
FOTO: LASSE LAGONI/ TV2 Gina Michaells er blandt Thomas Blachmans udvalgte til den sidste styrkeprøv­e inden liveshowse­ne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark